19.05.2010:
Mønsted var på vej ned i sækken, men kom op igen
Mønsted vandt med 4-1 over Vridsted, men cifrene afspejler ikke helt kampens forløb.

Mønsted IF - Vridsted IF 4-1 (0-1)
25. minut 0-1 Mads Kibsgaard
48. minut 1-1 Flemming Bennedsgaard
55. minut 2-1 Flemming Bennedsgaard
70. minut 3-1 Casper Langhoff
82. minut 4-1 Claus Østergård

Mønsted skulle tirsdag aften bevise overfor deres hjemmepublikum, men ikke mindst sig selv, at sidste hjemmekamps pinlige indsats var en enlig svale. Det fik man gjort, men med besvær undervejs.

Der var nemlig som sædvanligt, fristes man til at sige, slinger i valsen i 1. halvleg. På trods af et massivt spilovertag til hjemmeholdet i stort set hele halvlegen, var det Vridsted der var klart farligst på deres contrastød, og kunne med lidt mere koldblodighed have ført 3-0 ved pausen. Mads Kibsgård bragte Vridsted i front midt i halvlegen i en situation hvor begge Mønsteds centrale forsvarsspillere mildt sagt ikke så godt ud. Inden da havde Vridsted haft mulighed for føring, da de tilkæmpede sig et straffespark begået af Meik Rasmussen i MIF-målet. Samme Rasmussen gjorde dog selv skaden god igen, ved at redde straffesparket. Halvlegens sidste store chance tilfaldt igen Vridsted, der på trods af et næsten tomt mål formåede at misbruge. Derved blev det ved de 0-1, som Mønsted kunne være mest tilfredse med.

Efter en gedigen skideballe i pausen af træner Ove Jacobsen, var det et forvandlet hjemmehold der gik på banen. Der var da heller ikke spillet mange minutter før Flemming Bennedsgaard med en helflugter bragte balance i regnskabet. Samme Bennedsgaard var igen på pletten i det 55. minut og kunne dermed sørge for føringen til 2-1. Midt i halvlegen faldt det første gule kort, eller rettere sagt de første gule kort. Mønsteds Casper Langhoff og Vridsteds Jan Jensen fik begge gult kort for en infight de to imellem. Herfra stod der Mønsted på resten af kampen. Vridsted var yderst sjældne gæster i Mønsteds felt og blev aldrig rigtig farlige i 2. halvleg. Casper Langhoff og Claus Østergård slog sejren fast med deres scoringer til 3-1 og 4-1.

Kampens sidste advarsel tilfaldt Vridsteds Henrik Ringgård, da Claus Østergård i tre omgange blev nedlagt, den sidste takserede dommer Gert Pedersen til en advarsel. Dette medførte højlydte protester på en, efter undertegnedes mening, indiskutabel advarsel fra såvel Vridsteds træner som holdleder. I øvrigt samme træner som for blot halvanden måned siden efter kampen mod netop Mønsted udtalte til fjendscup.dk at "Mønsted brokkede sig over samtlige kendelser". Denne majaften må man sige rollerne var byttet om......

En kamp hvor hjemmeholdets præstation svingede alt for meget. Holdet var slet ikke klar fra start og kunne reelt set have tabt det hele på gulvet i 1. halvleg. Dog skal holdet roses for at hive sig selv op og spille en rigtig flot 2. halvleg, hvor man fik vist, man spillemæssigt var Vridsted klart overlegne.

Næste kamp er fredag d. 21/5 hvor holder drager til lokalopgør i Ravnsbjerg. Kampen spilles kl. 19.00.

kfd

Red.:

Vridsteds træner Lars Lunne erkendte, at Mønsted sejr ikke kan bortforklares, når cifrene lyder 4-1, men har ærgrere sig godt og grundigt over, at hans hold ikke fik puttet hjemmeholdet ned i sækken i 1. halvleg, som Vridsted styrede.

- Jeg mener helt klart, at vi skal vinden den periode med mindst 3 overskydende mål, men den skarphed, vi manglede, havde Mønsted efter pausen, mener Lunne, der igen så Mads Kibsgaard som den, der styrede begivenhederne før pausen, men som også sammen med Jan Breiner stod nogle fæle afbrændere. Kibsgaard fok dog scoret Vridsted enlige mål i midten af halvlegen.

Mønsted-træner Ove Jakobsen er stort set enig med Lars Lunne i vurderingen af forløbet.

- Vridsted sad på 1. halvleg, og havde de scoret på deres store chancer, er jeg ikke sikker på, at jeg med en skideballen i pausen kunne have fået mine spillere i gang igen. Men det lykkedes, og efter pausen kunne vi godt have scoret flere mål. Og i øvrigt så synes jeg min trænerkollega scorede et selvmål med sine mange kommentarer til dommeren efter pausen - især efter hans udfald mod os efter kampen i Vridsted, slutter Jakobsen