11.04.2010
Løgstrups "young boys" topper puljen efter ny sejr
Under vanskelige forhold med knoldet bane og stærk vind vandt DGT en kneben sejr på 2-1 over nyoprykkede Ravnsbjerg.

Løgstrup-træner Michael Skals så sit hold levere en halvskidt 1. halvleg, hvor Ravnsbjerg da også kom foran med 1-0, men en snak i pausen fik rettet op på manglerne.

Chr. Vestergaard scorede for anden kamp i træk

Og 2. halvleg var iflg. Skals Løgstrups, godt hjulpet på vej af en vinde på langs af banen.

- I de første 15 minutter har vi vel 3-4 gode chancer, men udligningen kom først midt i halvlegen ved Christian Vestergaard, fortæller Michael Skals.

Han måtte vente til 5 min. før tid på det afgørende mål, der var et klart drop af Ravnsbjerg-målmand Kim Holst, der tabte et skud fra Steffen Pedersen, så bolden trillede i mål.

Løgstrup-træneren er selvsagt godt tilpas med den flotte sæsonstart, men også lidt overrasket over, at det er gået så godt efter den ret store udskiftning på holdet.

- Ja, og især er jeg glad for, at de unge tilsyneladende rent fysik godt kan være med. Det var ellers min største skepsis inden starten, slutter MS.