11.04.2010
En forårsdag på Ravnstrup Stadion

Blå himmel, solskin og godt besat med tilskuere i Ravnstrup, da naboerne fra Løgstrup gæstede stadion bag ved forsamlingshuset.

Ravnsbjerg IF – Løgstrup GIF 1-2 (1-0)

Sæsonens tredje kamp for Ravnsbjergs hold i serie 3 var lokalopgøret hjemme mod det unge Løgstrup hold, der havde fået en flot start på sæsonen med maksimum point seks efter to kampe. Ravnstrup stadion viste sig på denne forårsdag fra sin pæneste side med højt solskin og blå himmel. Med et tilfredsstillende tilskuere fremmøde var rammerne til en god kamp således på plads.

Træner Per Eriksen havde grundet diverse afbud samt skader været nød til at ændre på flere pladser i forhold til kampen i Mønsted. Ravnsbjerg manglede bl.a. Jesper Moeslund Pedersen og Klaus Nørskov. I stedet var der for undertegnede, et glædeligt gensyn til bl.a. Jeppe Nielsen.

Første halvleg blev en meget lige affære, hvor spillet bølgende frem og tilbage. Indtil der var spillet 40 minutter havde der dog ikke været de store chancer. Efter 40 minutter kom første halvlegs højdepunkt så. Kenneth Bundgaard kom lidt tilfældig fri og scorede til 1-0, hvilket blev resultatet af en i øvrigt velspillet første halvleg.

Kenneth Bundgaard (grøn) har bragt Ravnsbjerg foran 1-0, mens Løgstrup-målmand Kenneth Andersen skælder ud.

Anden halvleg lignede for Ravnsbjergs vedkommende desværre meget kampen i Mønsted. Løgstrup satte sig således tungt på spillet, fik Ravnsbjerg presset tilbage på banen og kom til flere store chancer, som dog i alle tilfælde blev reddet af en velspillende Kim Holst.

Efter 62 minutter kom udligningen så. Et hjørnespark blev slået hårdt ind foran, hvor en Ravnsbjerg spiller var uheldig og fik rettet bolden af til selvmål. I øvrigt tankevækkende at Ravnsbjerg for tredje kamp i træk lod mål gå ind efter indlæg tæt under mål. Løgstrup fortsatte presset og efter 70 minutter fik Ravnsbjergs Jonas Borup så noget uforståeligt kampens eneste gule kort. Efter 80 minutter slog Ravnsbjerg imidlertid kontra da den hurtige Morten Brøndum tog sagen i egen hånd og indledte et løb mod Løgstrups mål, han blev dog stoppet i noget der godt kunne minde om en straffesparkssituation. Dommerens fløjte forblev dog tavs og Ravnsbjergs vel eneste chance i anden halvleg forspildt.

Ravnsbjergs Jeppe Nielsen med bolden presses af Sune Laursen fra Løgstrup.

Efter 85 minutter tog Løgstrups Steffen Pedersen chancen på et langskud, som det så ud til Kim Holst havde under fuld kontrol. Bolden gik dog under målmanden og i mål til slutresultatet 2-1 til Løgstrup. Ærgerligt for Kim Holst, der ellers havde stået en god kamp.

I kampens løb blev såvel Lars Halse som Martin Rasmussen desværre begge udskiftet med ankelskader. Begge må formodes at være ude af Ravnsbjergs trup til næste kamp mod Feldborg/Haderup på torsdag klokken 18.30 i Feldborg. Endnu en svær kamp for Ravnsbjerg mod et fysisk stærk hold på en udebane, hvor Ravnsbjerg historisk set aldrig har hentet mange point.

Med rundens øvrige resultater er Ravnsbjerg nu dumpet under stregen og i den tætte kreds vil en sejr således snart gavne - også for moralen.