22.05.2010:
Uafgjort i intenst naboopgør
Fredag aften delte Ravnsbjerg og Mønsted atter point på Ravnstrup Stadion. Der med fik ingen af klubberne håneretten i denne sæson efter to uafgjorte resultater.

Ravnsbjerg IF - Mønsted IF 2-2 (1-0)
1-1 50. minut Jacob "Døgner" Sørensen
1-2 78. minut Jacob Toft

Mønsteds serie 3 fik fredag aften det ene point med hjem fra Ravnsbjerg, efter et intenst og til tider ret velspillende lokalopgør.

1. Halvleg var en lige affære, hvor begge mandskaber forsøgte at skabe sig et overtag. Det var dog Ravnsbjerg, der først tog føringen, da de efter 7 minutter kom foran 1-0 på et hovedstød, efter et indlæg i deres højre side. Dette fik dog ikke MIF til at gå ned i kadence. Begge hold gik til den, uden det på noget tidspunkt blev svinsk. Der skal i den forbindelse herfra lyde stor ros til kampens særdeles myndige dommer Finn Mikkelsen for en rigtig god indsats. Halvlegens største chance tilfaldt Kristian Svendsen. Først bragede Flemming Bennedsgaard et skud på overliggeren, hvorpå Kristian Svendsen fulgte op. Desværre blev forsøget afværget af Kim Holst i Ravnsbjergs mål. Ingen af holdene kom til yderligere scoringer i 1. halvleg.

Som det så ofte er set, kom Mønsted rigtig godt ud til 2. halvleg. Få minutter efter pausen kunne Jacob "Døgner" Sørensen udligne, da han flugtede en ripost i kassen. Den næste periode virkede det til, at MIF havde fat i den lange ende og spillede sig til nogle fornuftige chancer. Ca. 10 minutter før tid fik holdet frispark. Et frispark som Jacob Toft (tv) på fornemmeste vis bankede i mål.

De sidste 10 minutter pressede hjemmeholdet på for en udligning. Den kom efter 85 minutter. Et indlæg havner tilfældigt ved bageste stolpe, og en Ravnsbjerg-mand kan heade udligningen ind. Afslutningsvis havde Mønsteds Kristian Svendsen et par gode nærgående forsøg. Men derved blev det og holdene kunne pointmæssigt slutte, hvor de startede. Et fair resultat på en jævnbyrdig kamp, mellem de to hold der efter undertegnedes vurdering har de største fodboldmæssige kvaliteter i denne serie 3 kreds.....

Mønsted skal have ros for endnu engang at vise god moral ved at komme igen efter Ravnsbjegs hurtige føringsmål. Igennem hele kampen blev der fightet godt og spillet fungerede til tider også rigtig godt. Derudover skal specielt forsvaret have ros. De har til tider været genstand for megen kritik, men denne fredag aften gjorde de fire bageste alle en god figur, med "man of the match" Jacob "Døgner" Sørensen i spidsen.

Mønsteds næste kamp er lørdag d. 29/5 kl. 16.00, hvor Viborg Søndermarken gæster Mønsted stadion.