10.04.2010
Vridsted stadig uden point
Denne gang blev det dog til et knebent 1-2 nederlag i FC Liga-kampen mod Feldborg/Haderup. Dermed er de gule oprykkere fra FHIF kommet rigtig godt i gang med årets turnering - 3 kampe og 7 point.

Vridsted-holdleder Niels Ole Kristiansen oplevede dog nederlaget som surt og træls, fordi hjemmeholdet præsterede årets bedte i turneringen og faktisk forærede gæsterne sejren, da Dennis Jensen med en for kort tilbagelægning 10 min. før tid spillede en Feldborg-angriber helt fri til scoring.

Det havde ellers været en lige kamp, hvor gæsterne dog havde deres tilbud, men Jens Søndergaard stod igen en flot kamp i målet. Han kunne dog ikke forhindre en pauseføring på 1-0 til FHIF, men allerede efter et halv minut i 2. halvleg var der udlignet.

Efter fint opspil og bemærkelsesværdige aktioner fra et par Vridsted-spillere. Jan Jensen slog et perfekt indlæg fra venstre ind i panden på Lars Boe Kristoffersen, der efter sigende scorede sit først mål på hovedstød.

Det var dog ikke nok for hjemmeholdet, der nu snart skal til at have point på kontoen, selv om holdlederen fortsat er fortrøstningsfuld med hensyn til overlevelse i serie 3.