30.04.2010:
De forspildte muligheders kamp
Det er oplevelsen hos reporter Ole Jensen, efter at Ravnsbjerg i aftes tabte med 1-3 i Vridsted.

Vridsted IF – Ravnsbjerg IF:  3-1 (2-0)

Efter lørdagens sejr over Vinderup, havde Ravnsbjerg torsdag aften en gylden mulighed for at spille sig selv op i midterfeltet i kredsen og samtidig sende Vridsted et godt stykke på vej mod serie 4, en mulighed der dog blev forspildt.

Efter rundens øvrige resultater tyder alt nu derimod på at Ravnsbjerg sammen med Vinderup, Karup/Kølvrå 07 og Vridsted skal afgøre nedrykningen imellem sig, medens de fire øvrige hold, med en sejr til Viborg Søndermarken i Vinderup på arbejdernes kampdag, skal afgøre oprykningen.

Til aftenens kamp var træner Per Eriksens trup (igen) ramt af afbud fra bl.a. Simon Kjeldgaard og Claus Nørskov medens Kenneth Bundgaard fortsat er langtidsskadet. Specielt Simon Kjeldgaards hurtighed var savnet i forsvaret mod en særdeles veloplagt Vridsted angriber Mads Kibsgaard.

Ravnsbjerg satte sig fra kampens start på spillet og kom hurtigt til flere gode muligheder, den største opstod efter et kvarters spil, hvor Ravnsbjergs bedste på aftenen Jeppe Nielsen fandt Mads Købke med en god aflevering, mulighed blev dog ikke udnyttet. Efter 16 minutters spil begik Vridsteds anfører frispark mod Jonas Borup og fik det gule kort.  Ravnsbjerg kunne dog ikke udnytte overtalssituationen og minuttet efter slog Vridsted kontra efter et hjørnespark til Ravnsbjerg. Kontraangrebet endte med at Stefan Koust begik straffespark mod Mads Kibsgaard. Forseelsen udløste kampens anden gule kort og en 1-0 føring til Vridsted.

Efterfølgende var der fortsat store chancer til Ravnsbjerg til bl.a. Dan Larsen, men alt blev brændt. Efter 34 minutter slog Vridsted så kontra. Igen var det Mads Kibsgaard der førte bolden frem, spillende en flad bold på tværs til Vridsteds anden angriber også stod det 2-0. I situationen synes Mads Kibsgaard dog at stå i klar offside position da han modtog bolden. Kampens dommer Kenneth Jørgensen var dog af en anden mening.  Ravnsbjerg fortsatte presset og efter 36 minutter sendte Søren Stilling et frispark på Vridsteds overligger. Inden udløbet af 1. halvleg nåede Mads Kibsgaard igen at vise sin farlighed, da han på endnu et kontraangreb blev pareret af Ravnsbjergs målmand Kim Holst.

Kenneth Bundgaard.  Denne attityde efterlyses af skribenten.

Anden halvleg blev stort set spil til Vridsteds mål, kun én gang i anden halvleg var Vridsted således på besøg i Ravnsbjergs felt. Det var efter 54 minutter, hvor de fik tilkæmpet sig et hjørnespark der endte med 3-0 scoringen på et hovedstød. Ravnsbjerg pressede og pressende om kom løbende til den ene store chance efter den anden. Først efter en times spil lykkes det imidlertid at reducerer, da et godt skud fra Jesper Moeslund Pedersen blev pareret til hjørnespark. Et hjørnespark som Søren Stilling sendte ind foran, hvor Jeppe Nielsen hovedstødte bolden i mål til 3-1. Presset blev intensiveret og chancer synes at blive større og større uden det dog lykkes at få yderligere scoringer.

Resultatet betyder, som nævnt overfor, at Ravnsbjerg nu skal koncentrerer sig om at skaffe sig point nok til at undgå en hurtig nedrykning til serie 4.

Med det spil der hidtil er vist skulle dette da også være en realistisk mulighed, men det fordre selvfølgelig, at der scores på de kæmpechancer, som holdet indimellem tilspiller sig. Måske Kenneth Bundgaard, der til aftenens kamp holdt skribenten med selskab og vandt en kasse øl på indgangsbilletten er løsningen på Ravnsbjergs scoringsproblemer.

Holdets næste kamp er lørdag d. 8. maj klokken 16.00 på Ravnstrup stadion mod Viborg Søndermarken.