01.05.2010:
Optimisme i Vridsted efter sejr
Efter fem nederlag og noget der lignede en sikker returbillet til serie 4, så ser Vridsted-træner Lars Lunne nu pludselig nye muligheder. For de 3 point torsdag mod Ravnsbejrg betyder, at VIF-erne nu har snor i både Vinderup, Ravnsbjerg og KK07 - især, hvis Vinderup i dag sætter point til mod Viborg Sdrm. Så kan Vridsted på fredag selv bringe sig op midt i rækken med en sejr over netop Vinderup.

Men tilbage til torsdagens kamp, som tidligere er beskrevet her på sitet, men den udlægning fra vores Ravnsbjerg-reporter er Las Lunne ikke helt enig i.

- Det er korrekt, at Ravnsbjerg havde meget spil og måske er et bedre hold end os, men vi har altså også flere chancer, bl.a. tre af kæmpeslagsen i 2. halvleg. Vi må love for Jens Søndergaard i målet i dag, men jeg synes aldrig, de var tæt på at true vores 3-0 føring, vurderede Lunne.

Dobbelt målscorer Kim Boe.
Arkivfoto: Allan Kristensen

Han så Kim Boe Christoffersen åbne scoringen med to mål midt i 1. halvleg - det første på straffespark begået mod Mads Kibsgaard, og ved mål nummer to var Kibsgaard også i oplæggerens rolle. 10 minutter efter pausen satte Jan Jensen hovedet på et indlæg fra Lars Boe Christoffersen til 3-0.

Denne stilling holdt dog kun godt 5 minutter, og gæsterne dominerede i slutfasen uden dog at kunne passere Søndergaard i målet. Han blev da også dagens stemmesluger efter kampen, men ude på banen havde Ravnsbjerg de største problemer med at styre en veloplagt Mads Kibsgaard.

- Jeg synes vi udnyttede deres svagheder på dødbolde og ved at spille på kontraer, og jeg er vældig tilfreds med den gejst, vi viser i dag, slutter en tilfreds Vridsted-træner.