29.07.2010:
Favoritsejre i pulje 1
Både Stoholm og Mønsted var favoritter til at vinde i aften, og begge hold indfriede forventningerne.

Åbningskampen mellem Stoholm og Feldborg/Haderup endte med en smal 1-0 sejr til Stoholm, men cifrene var i underkanten i forhold til spil og chancer - blandt tydeliggjort med 4 skud på den gules stolper. Målet kom da også først i starten af 2. halvleg på et hovedstød fra nytilkomne Rasmus Børsting, efter at FHIF-målmand Allan Larsen havde præsteret en række feberredninger.

Herover parerer Stoholms målmand Rasmus Højbjerg (med "styrthjelm) et nærgående frispark fra FHIF i 1. halvleg.

- En fortjent sejr til Stoholm, som nemt kunne være blevet større. Og vi må love for storspil af Allan Larsen i målet, fortæller holdleder Jørn Østergaard. Det var ingen kommentarer til kampen fra Stoholm-træner Morten Groth!

Stoholm har været på "indkøb" i Salling og gav torsdag debut til Kristian Østergaard (tv), tidligere Sundsøre og Rasmus Børsting, tidligere Team Spøttrup - sidstnævnte blev matchvinder.

I puljens anden kampe tog Mønsted revanche for sidste års nederlag i åbningskampen mod netop Vridsted. Og begge trænere var enige om, at sejren var fortjent. Flemming Bennedsgaard (manges bud på en topscorer i årets turnering) åbnede allerede efter 7. minutter, da han sendte et indlæg fra højre sikkert i nettet bag Jens Søndergaard.

Vridsted var dog godt med i kampen, selv om Mønsted havde de fleste chancer. Vi skulle da også helt hen til 7 min. før tid, inden Thomas fjeldsted afgjorde kampen til 2-0.

Herover Vridsteds anfører Henrik Lynderup med bolden. Mønsteds Niels Christiansen afventer, og dommer Kim Rusbjerg er tæt på situationen.

Ove Jakobsen, Mønsted-træner
: En sejr, der ikke siges noget til. Vi burde dog have lukket kampen meget tidligere, men det var en dag, hvor vi ikke var helt engagerede og derfor var Vridsted godt med langt hen i kampen.

Lars Lunne, Vridsted-træner: Spillemæssigt en jævnbyrdig kamp. vi brænder et par store chancer, bl.a. ved Rene Nielsen, men Mønsted har flere og sejren er OK.