29.07.2010:
Pulje 2 ligner lige nu den mest spændende
Et ligger i hvert fald fast - det hele bliver først afgjort på tirsdag.

Aftenens første kamp mellem Løgstrup og Ravnsbjerg blev en 0-løsning, men dog med muligheder til begge hold, som havde hver en halvleg. Løgstrup var bedst før pausen og skabte nogle chance, som dog blev afsluttet for direkte på målmand Kim Holst.

- Det var et OK resultat, for selv om vi har nogle gode chancer, så sidder Ravnsbjerg på kampen i den sidste ende, og vi ender med at være tilfredse med resultatet, fortæller træner Michael Skals fra Løgstrup.

I Ravnsbjerg-lejren var det også tilfredshed med et enkelt point i åbningskampen, men størst opmærksomhed skabte en markant spillertilgang her op til efteråret.

Gamle kendinge som Rune Nørgaard og Steffen Bundgaard er tilbage fra VFF's JS-mandskab, og de har taget Niels Andersen med til Ravnstrup - en giftig trio, som de grønne nok skal få brug for. Herunder ses træner Per Eriksen med de 3 nye i truppen, f.v. Niels Andersen, Rune Nørgaard og Steffen Bundgaard.

I aftenens anden kamp mellem Skals og Sparkær var der mere gang i sagerne, og det endte med en gedigen overraskelse til de undertippede værter. 1-1 blev det efter en kamp, hvor Sparkær absolut bød favoritterne op til dans.

Poul Vistisen, Sparkær-træner:

- Efter lidt justeringer i starten, så synes jeg vi lykkes med vores taktik, som gik på, at skals skulle have lov at spille på et lille område. Efter 0-1 scoringen vågner vi op og får tre chancer, der skal give mål, så det var fuldt fortjent, at vi ender med at få uafgjort på en aften, hvor hele holdet arbejde hårdt.

De sidste blev synliggjort, da allesteds nærværende Daniel Brøns måtte kapitulere med krampe kort før tid. Men inden da havde han set indskiftede Nicolaj Pedersen (tv) sikre 1-1 på det, der kan gå hen og blive turneringens bedste mål. Fra 25 m. sendte han bolden op i målhjørnet med et klokkerent spark, og selvom målmand Ruben Pedersen var tæt på at nå op, måtte han kapitulere.

Og som han efterfølgende erkendte: - Det ville da også have været synd for ham, hvis jeg havde nået den!

Kampen var på ingen måde hårdt spillet, men mod slutningen kom der alligevel tre gule kort. Først måtte Skals-angriber Kandee ud med et kvarter igen og kort efter fulgte så først Martin Bøge og 3 min. senere Klaus Bøge, således at Sparkær sluttede kampen med 9 mod 11. Efterfølgende blev de to døbt brødrene gul.

Fra Skals-lejren har vi modtaget følgende kommentar, signeret Kandee:

Vi spiller en rigtig skidt kamp. Første halvleg spiller vi som udgangspunkt bolden fint rundt, men vi gør hjemmeholdet farlige på deres kontrachancer. Vi taber bolden i opspillet og kommer deraf til at stå forkert i flere situationer. I 2 halvleg sætter vi ikke en fod rigtig på banen - Vi foretager en del udskiftninger, som ødelægger rytmen på holdet, og det afspejler egentlig hele 2. halvleg , hvor vores kombinationsspil slet ikke fungerer.

Hjemmeholdet fortjente det ene point (måske de tre), der var mere fight og vilje end hos favoritterne fra Skals. Vi er ramt af mange ferieafbud og til kampen gav vi debut til tre spillere samt comeback til Ajanth. Desuden måtte træner Peder Henriksen trække i arbejdstøjet og træneren noterede sig for den ene scoring midtvejs i første halvleg. Og så modtog Kandee i øvrigt en advarsel - en advarsel, der i Skals FF' øjne var helt horribel eftersom Sparkær havde modtaget 2-3 henstillinger.