10.06.2010:
Feldborg/Haderup tabte igen
De gule smed efter al sandsynlighed oprykningschancen, da de i aften tabte 3-4 hjemme til KK07. Dermed blev det fora anden runde i træk nederlag til en hold, der kæmper for at undgå nedrykning.

Det blev en lige kamp, hvor et par gule kort til hjemmeholdet fik afgørende betydning for udfaldet. Gæsterne fra Karup kom foran 1-0, som også var pausestillingen. I starten af 2. halvleg fik FHIF udlignet ved Søren Anker Møller, men så faldt det første gule kort, og det kostede to mål til gæsterne, så stillingen var 1-3.

Hjemmeholdet kom dog stærkt tilbage og fik udlignet til 3-3 på mål af Lasse Jensen og Ole Østergaard. Da manglede der 10 min. og FHIF satsede så hele butikken, da man ikke kunne bruge et uafgjort resultat til noget.

Men så faldt en nyt gult kort, og KK07 scorede til 4-3 inde i dommerens overtid. Dermed er løbet kørt for Feldborg/Haderup i denne omgang, men de kan se tilbage på en flot forårssæson efter oprykningen.

Tv.: Per Videbæk måtte overlade styringen til holdleder Jørn Østergaard, stående med flaget.

- Vi ramte ikke dagen, og må nok se oprykning fordufte. Men vi lægger os altså ikke ned endnu og om ikke andet, så kan vi stadig nå de 5.000 kr. i Fjends Cup Ligaen, fortæller holdleder Jørn Østergaard, der styrede de gule i Per Videbæks fravær. Han ligger derhjemme med nogle brækkede ribben.