04.09.2010:
Er Løgstrup på vej i frit fald?
Noget kunne tyde på, at det unge Løgstrup-hold kan få problemer med at bide sig fast i serie 2. I aftes blev det til det 4. nederlag i træk.

"Fredag aften skulle DGT-drengene på den igen. Efter tre nederlag i træk var det derfor med håbet om at få vendt bøtten, da man hjemme tog imod Houlkær/Overlund. Til dagen var man uden Mads Thorsager, der fortsat er skadet, samt Alex Kristensen. Igen betød det lidt ændringer, men det så dog ikke ud til at have nogen indvirkning på Løgstrup-holdet fra start af. Løgstrup startede nemlig kampen rigtig fornuftigt.
Der blev nemlig lagt et godt tryk på udeholdet, desværre blev det ikke til nogen mål i den periode.

Efter et kvarter fik Overlund tilkendt et tyndt straffe. Heldigvis reddede Tommy Herlufsen forsøget i fornem stil. Stik imod spil og chancer fik Overlund så bragt sig foran på et langskud to minutter senere. Det blev startskuddet på en meget dårlig halv time af Løgstrup. Det virkede til, at holdet blev bange for at spille, og det udnyttede Overlund til at score yderligere to gange, og dermed hed den 3-0 ved pausen.

Efter en opsang i pausen skulle Løgstrup forsøge at bevare lidt at stoltheden ved at spille en noget bedre anden halvleg. Det blev dog ikke meget bedre, og det hele sluttede med en 5-0 sejr til udeholdet.

Dermed blev det det 4. nederlag i streg, og derfor er holdet nu i dyb krise. Det fungerer simpelthen ikke, og man får ikke udnyttet de få gode perioder, der er under kampene. Spillet hænger ganske enkelt ikke sammen. Den organisation, der var så god i foråret, er fuldstændig væk, og det betyder at modstanderen scorer med lethed!

Næste chance for at få lidt selvtillid tilbage er næste lørdag i Højslev Station.

Kampens spiller i dag blev Emil Rømer med 7 stemmer.