31.10.2010:
Løgstrups bedste kamp i efteråret
Men, men, men...igen uden at det gav point. Derfor kunne topholdet Højslev St. noget heldigt rejse hjem  med alle 3 point efter en smal 2-1 sejr.

"Efter sidste uges 0-2 nederlag i mudderpølen på Overlund Stadion søgte de unge DGT'ere lørdag eftermiddag oprejsning. Selvom holdet med nederlaget til Overlund var rykket matematisk ned, har holdet aftalt, at man virkelig ikke bare opgiver de to sidste kampe.

Det kunne dog heller ikke ses denne eftermiddag, hvor Højslev Station kom på besøg. Løgstrup manglede på dagen både Emil Rømer og Steffen Pedersen, så det betød at andre måtte tage over i offensiven. Det lykkedes faktisk også meget flot. I hvert fald kom LGIF ganske fint fra start, og kom frem til nogle små chancer. Som så ofte før, var det dog et dumt boldtab, der satte gang i udeholdet, der bragte sig på 1-0 efter ca. 15 minutter. Det medførte en trodsreaktion fra Løgstrup. Holdet faldt langt fra sammen, og de næste 25 minutter var der sådan set kun et hold på banen. Det gav to store muligheder efter hjørnespark, og mange halve chancer blev det til.

Stik imod spil og chancer skulle der blot en enkelt lille fejl til, før bolden lå i kassen i den anden ende. En opdækningsfejl på et indkast betød, at en mand strøg til baglinjen, og fandt en helt fri angriber midt for mål. Det mål kom 5 minutter inden pausen, og derfor var det en flok ærgerlige Løgstrup-spillere, der gik til pause. Med troen på at få det hele vendt gik DGT dog ind til anden halvleg med hovederne hævet efter en fin første halvleg.

Anden halvleg startede endnu bedre end første, og man kunne så absolut ikke se, hvem der spillede i toppen af rækken, og hvem der var rykket ned. Der stod Løgstrup på det hele, og første store chance faldt blot ti minutter inde i halvlegen, da Sune Laursen fri foran mål ramte den helt skævt! Et chance der ellers kunne have sluttet mere end 3 års måltørke. En anden spiller fra DGT, der har været i scoringskrise var angriber Christian Vestergaard, der ikke siden første spillerunde har haft bolden i kassen. Den krise fik han dog aflyst godt og grundigt da han 20 minutter inde i anden halvleg, med et FIFA-lob smukt udplacerede Højslevs målmand. Det mål sluttede 1.020 minutters måltørke.

Løgstrup fik derfor endnu mere tro på point, og fortsatte med at producere chancer. Desværre blev de brændt og til sidst måtte Aaby liste frem fra forsvaret i forsøget på at hente flere mål, men lige lidt hjalp det. Med to minutter igen faldt kampens første advarsel til Sune Laursen. Det hele løb ud i sandet, og derfor kunne Højslev være meget glade for at komme fra Løgstrup med 3 point.

En kamp der absolut viste Løgstrups berettigelse, og det var umuligt at se, hvem der var tophold og omvendt. Det er bare ærgerligt, at Løgstrup nu har spillet mange gode kampe, uden at samle pointene på kontoen. Igen viste kampen, at fejlene bliver straffet meget hårdere i serie 2, og det er sådan set det eneste Højslev har. Kampens spiller blev Christian Vestergaard.

Sidste opgave for DGT er på lørdag, hvor der venter en lang køretur til Midtthy, der også har udspillet deres oprykningsmuligheder. Derfor kan begge hold spille ganske frit, og det kan forhåbentlig være med til at slutte et flot år i LGIF af.