02.09.2010:
Løgstrup er inde i en skidt stime
Tabte tirsdag aften for tredje gang i træk - denne gang 1-2 i Hurup.

"Tirsdag eftermiddag kl. 16.00 var der afgang fra DGT med endestation Hurup. En køretur på ca. 1½ time. Derfor var det et Løgstruphold der var meget opsat på at hente 3 point, efter to pointmæssige skuffelser mod Ulbjerg og Stoholm. Kampen mod Hurup var i forvejen meget vigtig, da det er en af de modstandere Løgstrup ser ud til at skulle slås med i bunden af rækken.

Til dagen var der stadig afbud fra den langtidsskadede målmand Kenneth Andersen, Mads Thorsager og Jacob Skals. Det betød igen en del ændringer. 18.45 fløjtede kampens dommer opgøret i gang, og LGIF'erne virkede ikke til at være der fra start af. Derfor satte Hurup Løgstrup under et let pres, uden det nogensinde blev vildt farligt. Som kampen skred frem blev spillet bedre, og specielt fremad banen var der positive momenter at spore.

Desværre fik DGT ikke noget ud af det, i disse minutter. Vi skulle helt hen til den halve time, før der for alvor kom gang i kampen. Her modtog Alex Kristensen nemlig kampens første gule kort, for et tyndt frispark. Det så dog ikke ud til at hindre Løgstrup-drengene i at bringe sig foran, da Emil Rømer efter en flot dribletur på tværs, bankede bolden i kassen med venstrebenet. 1-0, og Løgstrup var ovenpå.

Herefter kom holdet lidt for langt tilbage på banen, og det blev en anelse for defensivt i slutningen af første halvleg. Heldigvis var Hurup ikke gode nok med bolden, og derfor var Løgstrup i front efter de første 45 minutter. Der blev i pausen snakket om at fortsætte de gode takter, og måske få lukket kampen.

Sådan gik det desværre ikke. For i løbet af et sort kvarter, i starten af anden halvleg, fik Hurup vendt opgøret til deres fordel, og bragt sig på 2-1. Få minutter efter det modtog Sune Laursen Løgstrups andet kort, efter endnu en tynd kendelse, der resulterede i en ostemad.

Med et kvarter igen blev Aaby så smidt i front, og det lagde da et pres på Hurup. Desværre for Løgstrup overså dommeren en klokkeklar hånd på bolden, og derfor blev det ikke til noget for DGT. Dermed led man det tredje nederlag i træk, og netop derfor er kampen fredag aften mod HIF-OGF ekstremt vigtig, hvis man vil med toget.

Kampens spiller blev målscorer Emil Rømer.