05.10.2010:
Løgstrup kom ned på jorden igen
Efter en opløftende kamp i Skals i sidste runde, peger pilen nu for alvor nedad for DGT, der tabte 1-4 hjemme til Hurup.

"Efter tre kampe med spillemæssig fremgang, der dog kun havde givet et enkelt point, var det virkelig med håbet om en sejr, at Løgstrup fik besøg af det andet bundhold fra Hurup. Desværre ramte holdet overhovedet ikke dagen, hverken energi- eller spillemæssigt! Derfor blev det til et fuldt fortjent 4-1 nederlag på egen bane.

Løgstrup startede ellers kampen bedst og havde tilløb til enkelte muligheder, uden det blev det helt store. Som kampen skred frem, overtog Hurup mere og mere og fik spillet sig til nogle udmærkede muligheder. Det resulterede også i en scoring til 1-0 efter ca. 25 minutters spil, da en flad bold på tværs blev snittet i kassen af en Hurup-angriber. Heldigvis nåede Løgstrup inden pausen at få udlignet til 1-1, da holdet fik noget så sjældent som et straffespark. Fra pletten var Aaby stensikker og gav troen tilbage.

En opsang i pausen burde have hjulpet DGT, men det må siges at det fik den modsatte effekt. Holdet virkede til at være drænet for energi og gnist, og så taber man altså i serie 2. 10 minutter inde i halvlegen modtog Sune Laursen et tyndt gult kort. Kort herefter blev det 2-1 til Hurup.

Fem minutter senere kunne Christian Vestergaard have givet Løgstrup en ufortjent udligning, men hans afslutning ramte stolpen. Helt fortjent cementerede Hurup herefter sejren med mål til både 3-1 og 4-1.

Slut på en meget skidt Løgstrup-indsats, og dermed er håbet om overlevelse næsten ude af verden. Nu må tiden bruges på at lære af de resterende kampe og forfølge den minimale chance, der dog er! Kampens spiller blev Frederik Mæng, der på trods af kun at spille anden halvleg, gjorde det rigtig flot.

Efterfølgende var næsten hele holdet inviteret til 20-års fødselsdag hos Alex Kristensen, og minsandten om ikke Poul Henning Nørskov (i daglig tale, PH-Dona) dukkede op sent ud på natten til en enkelt øl. Her fik holdet så en lektion i, hvordan fodbold skal vendes og drejes. Om det har hjulpet, får vi at se på lørdag, hvor DGT skal til Ulbjerg. Et sted man virkelig har revanche til gode!