13.08.2010:
Oprykkerkampen eksploderede til sidst
Løgstrup og Skals åbnede den nye turnering fredag i Løgstrup, og efter en ikke særlig underholdende affære med få chancer eksploderede det hele i de sidste minutter. Og så fik de ret så mange tilskuere (altså dem fra Løgstrup) noget at gå hjem på, for hjemmeholdet endte med at vinde 3-1.

Det så det ellers ikke ud til i starten, for i den første halve time havde de stort set ikke fat i bolden, som blev kørt rundt af gæsterne fra Skals. De evnede dog ikke at skabe noget alvorligt - kun et enkelt rigtigt farligt gennembrud af Kandee, men her var Kenneth Andersen parat. Samme Kandee var stort set ene mand om at udfordre Løgstrup-forsvaret i 1. halvleg. De grønne mangler tydeligvis en boksspiller, og med aftenens melding om, at Kim Bager" Antonsen er taget til Viborg FF, kan det godt blive problematisk for de grønne.

Løgstrup havde et enkelt skud på mål før pausen. Det røg til gengæld i mål, da Steffen Aaby efter 35. min. sendte et frispark under målmand Ruben Pedersen, som havde hånden på og burde have afværget. 5 min. før pausen var samme Aaby igen rykket med frem og havde her en stor mulighed for at øge.

Efter pausen kom der mere intensitet i kampen og især Skals forsøgte at lægge et pres på hjemmeholdet, og det lykkedes også til dels, uden at det blev alvorligt for Kenneth Andersen og forsvaret. Løgstrup levede på kontramuligheden til en evigt og hårdt arbejdende Christian Vestergaard i front.

Henrik Haubro - normalt anfører for Skals - sparker her bolden væk i kampen om 3. pladsen ved Fjends Cup i lørdags. Han var ikke med i aftenens kamp p.g.a ferie, men det var Emil Rømer t.h. på det vindende hold.

Der kom også et par gule kort, først til en Skals spiller for at ramme Kenneth Andersen, efter at han have sikret sig bolden og senere til Steffen Aaby for et frispark uden for feltet. Og mens Løgstrup kæmpede bravt for at holden 1-0 føringen og Skals pressede på for en udligning, kom dramaet til slut. Da lystavlen viste 43. min., fik Skals tilkendt et straffespark dømt mod Mikkel Andersen for hånd/arm på bolden. En kendelse, som kom en anelse tøvende fra dommer Kim Rusbjerg, og som Løgstrup-siden protesterede voldsomt imod. Dommerkompetente tilskuere mente dog, at kendelse var i orden.

Men det var Kasper Madsen ligeglad med, og han udlignede sikkert til 1-1. Det var vel egentlig et resultat, som kunne bruges af begge hold, men lige pludselig kom der live i kampen. Skals så ud til at gå lidt i panik, og Løgstrup fik et overtag med et pres, som endte med at Alex Christensen scorede et smukt mål, da han fra en position i venstre siden uden for feltet sendte bolden i en bue over i modsatte side af målet uden chance for Ruben Pedersen. Da viste uret 46. min., men der var stadig 3 min. igen.

Og nu var det Skals, der kom frem for at skaffe en ny udligning og sendte målmand Ruben Pedersen frem til et hjørnespark. Det endte dog med, at bolden blev sendt op til Christian Vestergaard ved midterlinien, og han fik afdriblet den ene Skals-spiller, der var tilbage og sendte bolden mod det tomme mål. Ruben Pedersen kom halsende tilbage, alt det han kunne, men kun for at nå bolden, da den lige akkurat var over stregen. 3-1 og kampen var lukket.