17.10.2010:
Løgstrup fightede et enkelt point i land mod Stoholm
Et afbudsramt Løgstrup-hold formåede at drille favoritterne fra Stoholm, da de var på besøg i "Hullet".

"Lørdag eftermiddag kom træner Michael Skals på lidt af en opgave. For første gang i år var det nemlig en ekstremt stor udfordring at stille 11 mand til denne kamp mod Stoholm IF. Det betød et comeback til Rene Henriksen, der ikke har spillet en førsteholdskamp, siden Per Eriksen sidst var træner i LGIF. Som om problemerne ikke var store nok i forvejen, måtte Laust Eriksen gå ud under opvarmningen med en knæskade. Det betød, at Michael Skals fra kampens start var eneste mand på bænken! Fra starten af anden halvleg stødte en oldboys-spiller dog til, nemlig Henrik Henriksen, der sidst i kampen fik debut.

Med alt dette in mente, var det et meget forsigtigt Løgstrup-hold, der sparkede kampen i gang. Man vidste godt, at det handlede om at holde Stoholm fra chancer, og så sørge for at score på dem, man ville få. Derfor var fokus så absolut på at få defensiven op at stå. Det lykkedes i øvrigt rigtig godt. Stoholm havde bolden meget, men uden at komme til det helt store. Efter ca. 15 minutters spil fik Brian Jensen prikket bolden i mellem to stoholmf,orsvarere, og her var udeholdet heldige med kun at modtage et gult kort, da Jensen ville have fået en oplagt målchance ud af det. Løgstrup kunne dog ikke udnytte det til at få et overtag i spillet. Mere skete der egentlig ikke i en første halvleg, der var meget fattig på chancer, men rig på fight fra specielt hjemmeholdets side.

Michael Skals udnyttede pausen til at fortælle spillerne, at det var om at holde defensiven godt organiseret, og så true Stoholm på kontramulighederne. Den taktik lykkedes sådan set også meget fornuftigt i anden halvleg, lige indtil uret havde rundet de 70 minutter. Der fik Stoholm noget heldigt bragt sig foran ved Peter Hansen, der efterhånden en del gange i år har gjort ondt på Løgstrup,holdet. Så kunne man have troet, at den kamp var ovre for Løgstrup, der efterhånden havde brugt kræfterne op, men ud af ingenting fik Rene Henriksen snuppet bolden fra en stoholm,forsvarer i Stoholms eget felt. I øvrigt en situation der meget kraftigt lignede et frispark til Stoholm. Men Rene Henriksen fik spillet bolden to meter bagud, her stod Brian Jensen helt blank og udlignede til 1-1 for værterne. Kort herefter fik Løgstrup hjørnespark, og her var Aaby millimeter fra at nå højest og pande Løgstrup i front.

Med få minutter igen fik Stoholm så alle tiders chance for at gøre det til 1-2, men heldigvis helkiksede de afslutningen, og lidt efter kunne kampens dommer fløjte det hele af efter en mandfolkepræstation fra DGT, der virkelig kæmpede hele kampen igennem med et meget amputeret hold. Defensiven fungerede upåklageligt med Søren Pedersen, Jacob Skals, Aaby og Mathias Sørensen, hvor specielt sidstnævnte skilte sig ud, med 6 stemmer efter en glimrende indsats. En anden, der tog 6 stemmer, var Rene Henriksen, der arbejde ..... ud af bukserne kampen igennem.

Resultatet rykker ikke meget i tabellen, men det var vigtigt at vise, man kan være med. Næste mulighed for point er på lørdag hvor Overlund byder op til dans!