07.04.2010
Løgstrup topper efter ny sejr
Denne gang over nedrykkerne fra Vinderup, der bed godt fra sig i 1. halvleg. Fra vores usendte lyder det:

"2. påskedag tog vi hjemme imod nedrykkerne fra Vinderup. På forhånd forventede Løgstrup-drengene en svær kamp, men helt så svært blev det dog ikke. Michael Skals havde foretaget to ændringer i forhold til første kamp, da Steffen Aaby var blevet flyttet tilbage i marken, mens Kenneth Andersen var tilbage i buret.

1. halvleg startede meget jævnbyrdigt, med lidt løse chancer til især Løgstrup. Det virkede til at Løgstrup-holdet lige manglede de sidste procenter for at spille sig i front. Samtidig var Vinderup meget farlige på kontra, og det kunne da også ligeså godt være blevet 1-0 til udeholdet, da Vinderups klart bedste spiller, angriberen (Sune Skovhus, red.) ramte foden af stolpen, efter godt et kvarters spil. Dette skete netop efter en kontra.

Efter den store Vinderup-mulighed tog Løgstrup-holdet dog overtaget. Angrebene bølgede godt, og chancerne blev større og større. Forløsningen kom efter ca. en halv times spil, hvor Christian Vestergaard smadrede bolden i kassen via trekantssammenføjningen. Et fuldt fortjent mål, og Vestergaards første sæsonscoring. Herefter løb halvlegen ud i sandet og dermed stod den på pause.

Det unge Løgstrup-hold, der har fået en flot start på foråret.
Bagerst f.v.:Carsten Bjørnlund (holdleder på dagen), Kenneth Andersen, Steffen Aaby, Sune Laursen, Emil Rømer, Steffen Pedersen, Brian Jensen, Michael Skals (træner).
Forrest fra venstre: Alex Kristensen, Mikkel Andersen, Frederik Mæng, Mathias Sørensen, Søren Pedersen, Laust Eriksen, Mads Thorsager, Christian Vestergaard.

Den brugte Michael Skals på at fortælle spillerne, at 5 procent mere, ja så kunne man lukke matchen.
Men det gik lige modsat, for de første 10 minutter af anden halvleg sov Løgstrup-holdet og overlod alt for meget til Vinderup. Det udløste dog hverken mål eller chancer.

Som halvlegen skred frem fik Løgstrup mere fat, og efter ca. et kvarter af anden halvleg headede Aaby bolden i kassen, dog blev målet underkendt for en korrekt offside. Ikke mange minutter senere burde Løgstrup have været foran 2-0 da Steffen Pedersen headede bolden i mål efter et hjørnespark, men også dette mål blev underkendt, da dommeren dømte frispark.

Forløsningen kom dog efter 23 minutters spil af anden da Emil Rømer headede en ripost i nettet. 2-0 og så blev den ellers sat på cruise control de sidste 20 minutter i en rigtig kedelig anden halvleg. Vinderup havde ikke evnerne til at skabe noget som helst, og Løgstrup lignede et hold der var godt tilfredse med de to måls afstand. Derfor gik de 90 minutter og Løgstrup kunne sætte 3 point ind på kontoen, og via Mønsteds pointtab er holdet nu i front af rækken.

Kampens spiller blev fuldt fortjent Christian Vestergaard der tog sig af 10 stemmer. Næste opgave for topholdet er på lørdag i Ravnsbjerg til et dejligt lokalopgør.