25.08.2010:
Mønsted mangler fortsat en sejr
Tirsdag aften løb holdet ind i et skuffende 0-3 nederlag hjemme mod Viborg B67.

Mønsted IF - B67 0-3 (0-1)

På et vindblæst og råkoldt Mønsted stadion måtte hjemmeholdet nok en gang sande, at efterårets første sejr lader vente på sig. Denne gang blev det til et nederlag på 0-3 mod B67. Et resultet der efter undertegnedes mening ikke helt står mål med styrkeforholdet på de to hold denne aften.

Som det også var tilfældet i weekendens kamp lagde Mønsted godt ud. Men symptomatisk for hele halvlegen manglede skarpheden på den sidste tredjedel af banen. Den sidste målgivende aflevering kom aldrig og Mønsted fik på trods af kraftig medvind aldrig testet B67"s målmand i 1. halvleg..... Mønsteds niveau faldt lidt, som halvlegen gik, og det var da også B67, der bragte sig foran 1-0. En stilling der holdt til pausen.

Efter pausen var det Mønsted der var toneangivende. Holdet spillede sig frem til gode muligheder, men som i 1. halvleg manglede skarpheden. Det skal så også siges at B67"s målmand hev et par ganske gode redninger op af hatten. Den største ved Sune Langhoff"s venstrebens hug helt ude ved den ene opstander. I stedet for den udligning hjemmeholdet og dets tilskuere håbede på, øgede B67 føringen til 2-0. De sidste 10 minutter satsede Mønsted i håb om en udligning. I stedet slog udeholdet contra, og lukkede kampen til 0-3.

Sune Langhoff (tv) i kamp med Løgstrups Mathias Sørensen i forårets kamp på Mønsted Stadion. I aftes havde han MIF-ernes mest nærgående forsøg. Foto: Fjends Folkeblad

En kamp hvor Mønsted på trods af resultatet er ganske godt med. Det er fair nok at B67 fører til pausen. Men ser man isoleret på 2. halvleg er Mønsted bedst, med mest spil og de fleste chancer. Så 0-3 giver ikke det rette billede af kampen som helhed. Men omvendt - hvis man ikke scorer på hjemmebane mod et ganske middelmådigt serie 3 mandskab, ja så kan man heller ikke forvente point. Efter kampen fik Jan Harrestrup fortjent stemmerne, efter en bund solid indsats i Mønsteds midterforsvar.

Nu er holdet havnet i en situation hvor spillerne virkelig skal hanke op i sig selv og bevise at deres niveau er væsentlig højere end tabellen indikerer lige pt. Den proces kan passende indledes på Lørdag d. 28/8 kl. 13.30, hvor holdet på udebane møder Ørslevkloster IF.