Nyheder

12.10.2010:
Mønsted fik lidt luft i bundstriden
De røde tog sig sammen og hentede en kærkommen sejr på 4-2 på Sønæs mod Viborg B67.

B67 - Mønsted IF 2-4 (1-1)
Målscorere for MIF:
39. minut 1-1 Niels Christiansen
47. minut 1-2 Claus Østergård
51. minut 1-3 Kristian Svendsen
76. minut 2-4 Casper Langhoff

Det var en flok opsatte MIF-spillere der Søndag sidst på eftermiddagen gæstede B67. Opsatte på at fortsætte de gode takter fra sidste uges kamp mod Ravnsbjerg, men også opsatte fordi de andre resultater i puljen i weekenden bevirkede, at holdet var kommet meget tæt på nedrykningsstregen. Men som det var tilfældet sidste weekend, spiller man i øjeblikket ikke som et hold der kæmper for at holde sig på den rigtige side af stregen.

B67 lavede ellers noget der lignede en chokstart, 3 minutter var der spilet da Louis Allermann havde bragt hjemmeholdet foran 1-0. Det ændrede dog ikke noget på MIF-konceptet. Man fortsætte med at spille bolden rundt og havde bund i alle tacklinger. Dette gjorde at man etablerede et lille overtag, hvor specielt Flemming Bennedgård og Sune Langhoff kæmpede sig til nogle fine tilbud. Men det blev på en dødbold Mønsted fik udlignet. Niels Christiansen kunne med et flot kraftfuldt hovedstød 6 minutter før pausen udligne B67's føring. Dermed var stillingen 1-1 til pausen.

Havde Mønsted et lille overtag før pausen, blev det bestemt ikke mindre efter pausen. I perioder stod der MIF på det hele. Det hele grundlagt af en fantastisk start på halvlegen. 2 minutter efter pausen kunne Claus Østergård sende et frispark/indlæg direkte i mål, en situation hvor B67's målmand ikke så godt ud. Få minutter efter var Kristian Svendsen på det rigtige sted og kunne nikke en 2-målsføring ind for MIF.

Stik imod spil og chancer formåede hjemmeholdet at tilføre kampen lidt spænding da Louis Allermann nok engang kunne score og reducere til 2-3. Selvom det ciffermæssigt var tæt, havde alle omkring MIF-holdet en følelse af at man havde overtaget både fysisk, mentalt og spillemæssigt, og det blev da heller ikke for alvor spændende. Casper Langhoff lukkede og slukkede nemlig med et kvarter igen, på en flugter der blev halvklaret af hjemmeholdets målmand.

En fuldt fortjent sejr, i en kamp hvor der ikke blot blev kæmpet flot over hele linien, der blev også spillet flot kombinationsspil, specielt i 2. halvleg. Stemmerne gik til, efter undertegnedes mening, efterårets bedste MIF'er Claus Østergård.

Mønsteds næste kamp er Lørdag d. 16/10 kl. 16.00 hjemme mod Ørslevkloster IF.