Nyheder

18.08.2010:
Lidt skuffende resultat for i Mønsted i aften
MIF-erne kunne ikke leve op til niveauet fra Fjends Cup, og måtte nøjes med uafgjort i aftenens kamp mod Viborg Nørremarken - men dog et passende resultat.

Mønsted IF - Viborg Nørremarken 4-4 (2-2)
Målscorere for MIF:
7. minut 1-0 Kristian Svendsen
31. minut 2-2 Jakob Toft
70. minut 3-3 Dodi Lobenghe
86. minut 4-4 Dodi Lobenghe

Efter en flot 2. plads i sommerens Fjends Cup kom Mønsteds serie 3 mandskab lidt ned på jorden igen, da det kun blev til uafgjort mod Nørremarken. Et fair resultat i en "vandkamp", hvor indskifterne kom til at spille en hovedrolle.

Kampen startede som hjemmeholdet gerne ville. Holdet sad på spillet og allerede efter 7 minutter bragte Kristian Svendsen Mønsted foran. Herefter blev lidt af initiativet givet til de gule fra Nørremarken, og resten af halvlegen var en lige affære. Nørremarken kunne efter godt og vel et kvarter udligne, da Niels Christiansen spiller en for kort tilbagelægning til målmand JP Lausen, en modstander kommer imellem og scorer sikkert.

Ca. 10 minutter senere kommer Nørremarken foran, da et frispark i Mønsteds venstre side bliver lagt flot indover og snittet i mål. Halvlegens sidste mål kom efter den halve time. Et flot gennemspillet angreb som sikkert blev eksekveret af Mønsteds Jakob Toft. Det burde dog have været hjemmeholdet der kunne gå til pausen med en føring. Få minutter før pausefløjtet får Kristian Svendsen kampens største chance. Men hans afslutning på et tomt mål, får for lidt fart og en modstander kommer imellem.

I 2. halvleg stod der Mønsted på det meste. Dog var Nørremarken hele tiden farlige på deres contrastød. På et sådan kunne de efter 50 minutter bringe sig foran 2-3. Mønsted fortsatte med at have bolden meget og kom da også frem til chancer. Med 20 minutter igen kunne Dodi Lobenghe udligne til 3-3. Et følt spark fra kanten af feltet og over Nørremarkens målmand.

Men nok engang ville Nørremarken det anderledes. Et kvarter før tid får de skovlet bolden i mål, via JP Lausens fingerspidser og den ene opstander. Indskiftede Dodi Lobenghe ville det dog anderledes og med sin anden scoring 5 minutter før tid blev udligningen en realitet.

Som sagt et resultat som ingen af holdene kan være utilfredse med. Mønsted sidder på meget af spillet i 2. halveg, men er bagud tre gange. Derfor skal man som kampen forløber være ok tilfredse med det ene point. Men kunne man holde niveauet fra Fjendscup var det et hold der burde være besejret.

Stærkest på dagen var de to indskiftere Klaus Østergård og dobbelt målscorer Dodi Lobenghe. Begge skulle kun bruge en halvleg eller mindre til at hive flest og næstflest stemmer hjem.... Flest til Lobenghe.

Mønsteds næste kamp er på Lørdag d. 21/8 kl. 16.00 når holdet møder Ravnsbjerg IF på Ravnstrup stadion.