24.09.2010:
- Vi fik en vaskeægte afklapsning
Sådan lyder meldingen fra vores udsendte i MIF-trøjen i et kortfattet referat fra kampen mod Nørremarken.

Viborg Nørremarken - Mønsted IF 6-0 (3-0)
Mønsteds serie 3-hold var Lørdag eftermiddag udsat for en vaskeægte afklapsning, da man tabte med hele 6-0 i Nørremarken.

Mønsted var på dagen ramt af 4 afbud, derudover var Kristian Svendsen tvivlsom og måtte da også udgå kort inde i kampen. Dette skal dog ikke være nogen undskyldning, stort set samtlige spillere ramte på dagen et bundniveau, der var langt under det acceptable.

For at gøre en lang historie kort så var Mønsted godt med i de første 15 minutter af 2. halvleg, ellers var det hjemmeholdet, der var dominerende og viste mest engagement, og MIF var i perioder mod slutningen udnævnt til statister på Nordre Skoles fodboldbane.

Holdet er nu placeret 4 point over nedrykningsstregen. Skal den streg forhindres i at komme tættere på, må der kræves en helt anden indsats og engagement i næste kamp, som er lørdag d. 2/10 kl. 16.00. Her gæster rækkens helt suveræne 1. plads fra Ravnsbjerg IF Mønsted Stadion.