03.10.2010:
Mønsted var meget tæt på at drille topholdet
Modsat i sidste weekends 0-6 nederlag i Nørremarken, var indstillingen i orden, da Ravnsbjerg gæstede Mønsted Stadion.

Mønsted IF - Ravnsbjerg IF 1-2 (1-0)
Målscorer for MIF:
18. minut 1-0 Kristian Svendsen

Efter sidste weekends klare nederlag til Nørremarken, var det en flok sultne spilere der tog imod et ubesejret Ravnsbjerg-mandskab Lørdag eftermiddag på Mønsted stadion.

Kampen startede i et højt tempo og masser af intensitet. Det talstærke hjemmepublikum skulle da også kun vente 18 minutter før der for alvor kom noget at varme sig på. Sune Langhoff fandt med en god diagonalbold Jacob Toft i feltet. Han finder Kristian Svendsen midt for mål, der scorer sikkert. Dermed var Mønsted foran 1-0. Det boldsikre Ravnsbjerg-mandskab fik resten af halvlegen lagt et fornuftigt pres på hjemmeholdet, uden det kom til de helt åbne chancer. De halve chancer der kom tog målmand JP. Lausen sig sikkert af. Dermed kunne MIF overraskende gå til pausen med en snæver føring.

Fl. Benendsgaard og MIF blev snydt af dommeren med en forkert off-sidekendelse.
Ravnsbjerg fortsatte i 2. halvleg presset på Mønsted, men stadig blev de holdt fra de helt åbne chancer. Godt og vel et kvarters tid inde i 2. halvleg opstod en episode som efterfølgende var genstand for en del diskusion, da den viste sig at blive ret så afgørende.

Med en mand i undertal (gult kort til Niels Christiansen) bliver Flemming Bennedsgård sendt af sted på en friløber, men yderst forkert fløjter kampens udmærkede dommer Morten Enggaard for offside. En kendelse der blev efterfulgt af dagens største brøl fra hjemmeholdets tilskuere, og formentlig lidt smil i krogene fra Ravnsbjergsiden.

Havde MIF scoret i denne situation til 2-0, må man sige at mulighederne for en sejr var blevet væsentlig større, men men men...... I det efterfølgende angreb kunne Ravnsbjergs Niels Andersen med et flot hovedstød udligne. Længe så det ud til at denne stilling skulle holde hele vejen, og Mønsted altså skulle blive det første hold til at tage point fra "de grønne". Men med et halvt minut tilbage af dommerens overtid fik Søren Stilling sparket bolden ind i det lange hjørne via JP. Lausens fingerspidser. Og dermed kunne Ravnsbjerg nok engang sætte 3 point ind på kontoen og stadig kalde sig ubesejrede.

En sejr der set over hele kampen må siges at være fortjent, dog er måden det sker på meget frustrerende for MIF. Men Ravnsbjerg er et godt hold. I denne sæson er der ingen tvivl om hvem der er rækkens bedste hold og dermed næste år skal spille serie 2. Mønsted havde dog stor ære af kampen, man kunne med lidt held i sprøjten og lidt medgang fra dommeren i én vigtig episode have hevet alle 3 point. Men faktum er at nedrykningsstregen i weekenden er kommet meget tæt på, da begge hold under Mønsted vandt deres kampe. Men kan man holde niveauet fra denne kamp i holdets sidste 5 kampe, bliver nedrykning slet ikke et tema. Spørgsmålet er så bare om man kan det. Den første afprøvning af dette finder sted på Søndag d. 10/10 kl. 17.00 når holdet spiller på Sønæs mod B67.