22.08.2010:
Skader drillede Mønsted i Ravnstrup
Der lyder dog ingen bortforklaringer fra reporter Kenneth Davidsen, der selv så kampen fra sidelinien.

Ravnsbjerg IF - Mønsted IF 5-2 (1-1)
Målscorere for MIF:
31. minut 1-1 Bjørn Jensen
61. minut 3-2 Flemming Bennedsgård

Lørdag eftermiddag var der linet op til lokalbrag på Ravnsbjerg Stadion hvor naboerne fra Mønsted kom på besøg. Braget udeblev dog, i hvert fald for dem, der holdt med udeholdet.

At slutresultatet skulle blive 5-2, var der ikke meget, der tydede på i de første 20-25 minutter. Ser man bort fra en stor chance til Ravnsbjergs Rune Nørgård i 1. minut, ja så stod der MIF på det hele. Kombinationerne flød flot, og holdet kom til gode muligheder. Derfor var det lidt imod spil og chancer, at hjemmeholdet kom foran efter godt et kvarters spil. Mønsted fik dog hurtigt rystet målet af sig og kunne efter den halve time udligne, da Bjørn Jensen efter hjørnespark tæt under mål, fik dirigeret bolden det sidste stykke over stregen. En situation, som hjemmeholdets målmand må tage på sin kappe. Det blev ikke til yderligere scoringer i 1. halvleg.

Gæsterne fik noget nær den værst tænkelige start på 2. halvleg. Få minutter efter pausen kom hjemmeholdet på 2-1 efter et straffespark begået af MIF's indskiftede Niels Christiansen. Som om det ikke var nok, gik der kun yderligere 3 minutter, før Ravnsbjerg nok engang gjorde det slemme ved Mønsted.

Mønsteds målmand er passeret 9 gange i de to første kampe - det er for mange, hvis holdet vil lege med i den sjove ende. Her er han nede i den indledende puljekamp mellem Mønsted og Stoholm ved årets Fjends Cup.

Herefter startede 2 halvlegs store problem for Mønsted - skaderne. I pausen udgik Kristian Svendsen, og senere måtte Kasper Toft og Kasper Langhoff også kapitulere. Derudover manglede på dagen Kenneth Davidsen også grundet en skade. Med andre ord manglede man pludselig 4 spillere fra den normale startformation på midtbanen.

Ravnsbjerg fik etableret et solidt overtag i stort set resten af kampen. Flemming Bennedsgård fik dog med sin reducering efter en times spil skabt spænding i kampen. Men allerede 5 minutter senere lukkede Ravnsbjerg reelt kampen med en scoring, der faldt efter hjørnespark. Hjemmeholdets tilskuere fik lige en sidste scoring og gå hjem på med ca. 10 minutter igen, efter et gennembrud i Mønsteds venstre forsvarsside.

Et nederlag der hverken kan eller skal pilles ved. Mønsted sidder klart på de første 20-25 minutter, men herefter er Ravnsbjerg i mere eller mindre grad styrende resten af kampen, mest udpræget i den sidste halve time. Dermed må man sige, at Mønsteds status som oprykningsfavorit, som holdet åbenbart er blevet tildelt af diverse "eksperter" i naboklubberne, pt. er langt væk.

Det kan og skal der forhåbentlig laves om på i Mønsteds næste kamp, som er tirsdag d. 24/8 kl. 19.00 på Mønsted Stadion. Gæsterne er B67.

-kfd

Red.: Til almindelig orientering for læserne, så er det altså Mønsteds træner Ove Jakobsen, der i en optaktsartikel i Skive Folkeblad selv har erklæret Mønsted til at slutte i top 2 - helst nr. 1!