15.09.2010:
Mønsted balancerede på randen af et nederlag
Men to mål inden for de sidste minutter reddede de røde fra at komme under nedrykningsstregen.

Mønsted IF - Skive IK 3-3 (1-0)
Målscorere for MIF:
43. minut 1-0 Bjørn Jensen
86. minut 2-3 Dodi Lobenghe
88. minut 3-3 Flemming Bennedsgaard

Mønsted IF og Skive IK gav tirsdag aften tilskuerne på Mønsted Stadion en ganske velspillet og intens serie 3-kamp. Bedømt ud fra niveauet denne aften, kunne man ikke se, det var to hold fra den nedre del af kredsen, der tørnede sammen.

Mønsteds målmand Jens Peder Lausen var stærkt medvirkende til at holde Skive IK fra fadet i 1. halvleg. Her er han i aktion under Fjends Cup.

Igennem det meste af 1. halvleg var det hjemmeholdet, der var spilstyrende. Bolden blev holdt i egne rækker, men de helt store chancer lod vente på sig. Skive IK var giftige i nogle enkelte situationer, men de skud, der kom, tog kampens MIF'er JP Lausen sig fornemt af, og var dermed stærkt medvirkende til, at udeholdet ikke fik scoret i 1. halvleg. Få minutter før pausen kom kampens første scoring. Bjørn Jensen havde sneget sig med frem og kunne fra bageste stolpe dirigere et indlæg i mål. Et mål, der gav hjemmeholdet troen på, at de 3 point var indenfor rækkevidde.

Fl. Bennedsgaard tager sig til hovedet. Det havde han grund til efter en afbrænder ved stillingen 1-0, men han endte med at blive redningsmanden for MIF
Kort efter pausen havde Flemming Bennedsgaard en gylden mulighed for at lukke kampen, da han blev sendt af sted på en friløber, men desværre afværgede Skives målmand. - Scorer i på den, får vi én på hatten, for i den periode har i virkelig krammet på os, udtalte Skives holdleder efter kampen.

Men det skete ikke, og i stedet kunne Skive på 20 effektive minutter midt i halvlegen ændre stillingen fra 1-0 til 1-3, og dermed var der virkelig modvind for hjemmeholdet. Til sidst virkede det som om, Skive fysisk ramte muren og faldt lidt sammen. Med to scoringer få minutter før tid sørgede Dodi Lobenghe og Flemming Bennedsgaard i fællesskab for en meget vigtig og fortjent udligning.

Mønsted var oppe mod et Skive-hold, hvis kvaliteter, som tidligere nævnt, slet ikke stemmer overens med deres aktuelle placering i kredsen (2. sidst). Begge hold spiller en god kamp med et ganske fair resultat til sidst, når man ser kampen som helhed. Mønsted har bolden mest og har flere muligheder for at lukke kampen, men omvendt når man er bagud 1-3 til få minutter før tid, skal man ikke brokke sig over uafgjort.

Mønsteds næste kamp er søndag d. 19/9 kl. 17.00, hvor Feldborg/Haderup kommer på besøg.