30.05.2010:
Mønsted tog en grusom hævn

Med en 6-0 sejr sagde MIF-erne her lørdag eftermiddag tak for sidst til Viborg Søndermarken og fik dermed revanche for det forsmædelige 4-9 nederlag i første runde.

Mønsted IF - Viborg Søndermarken IK 6-0 (2-0)
23. minut 1-0 Kristian Svendsen
44. minut 2-0 Flemming Bennedsgaard
60. minut 3-0 Kristian Svendsen
76. minut 4-0 Kristian Svendsen
87. minut 5-0 Casper Langhoff
91. minut 6-0 Claus Østergård

Mønsteds serie 3 efterlod lørdag eftermiddag ingen tvivl om, at det store nederlag fra det første indbyrdes møde med SIK var en klar fejltagelse, og ikke det reelle billede på de to holds styrkeforhold. SIK blev sendt hjem med en sæk på 6-0, efter en kamp hvor der stort set stod MIF på det hele.

Mønsted lagde for en gangs skyld rigtig godt ud, og fik sat SIK under pres fra start. Specielt "man of the match" Kristian Svendsen var i hopla. Det var da også Kristian, der efter 23 minutter startede målfesten, da han afdriblede målmanden og scorede i det tomme mål. Næste scoring faldt få minutter før pausen. Målet var næsten identisk med 1-0 målet, bortset fra målscoreren, der denne gang var Flemming Bennedsgaard.

Efter pausen fortsatte MIF med at sidde tungt på spillet. Efter en times spil kunne Kristian Svendsen øge føringen til 3-0. Og samme Svendsen kunne - på endnu en friløber -, score sit tredje mål et kvarter før tid til 4-0. I de sidste minutter ville Casper Langhoff og indskiftede Claus Østergård også lege med. De lukkede og slukkede med deres scoringer til 5-0 og 6-0.

En flot fodboldkamp der dog blev skæmmet af en regulær svinestreg fra SIK"s Flemming Freund, der valgte at placere en knytnæve i Casper Langhoffs ansigt. Dette resulterede i en flænge på næsen hos Mønsted-manden. Freund slap uden tiltale da kampens udmærkede dommer Flemming Christensen havde fokus rettet mod spillet og altså ryggen til bataljen. En ganske pinlig episode fra den rutinerede SIK-anfører.

Men alt i alt en rigtig god kamp af hjemmeholdet, der i store perioder kørte fuldstændig rundt med SIK. Holdet står i øjeblikket rigtig godt på banen og spillet fungerer rigtig godt. I de korte perioder, hvor det ikke gør, bliver der fightet og kæmpet i stedet.

Holdet har mulighed for at følge op på den flotte kamp allerede førstkommende tirsdag aften kl. 18.30, hvor holdet gæster Vinderup.