15.04.2010
Mønsted fik oprejsning
Og det gjorde spillerne godt og grundigt ved at vinde sikkert og fortjent med 5-1 over et tamt Vinderup-hold. Mønsted var klar fra start og allerede efter 5 minutter var Flemming Bennedsgaard på pletten, da han resolut sparkede en løs bold i flet i mål.

Jacob Toft (rød) især nærgående før pausen, men fik først scoret i 2. halvleg.

Målet satte dog ikke for alvor gang i hjemmeholdet - tvært imod kom gæsterne lidt bedre med i kampen, og midt i halvlegen kom udligningen på et flot mål fra kanten af feltet. det vækkede ligesom Mønsted-spillerne igen, og især Jacob Toft havde et par alvorlige tilbud i halvlegens sidste kvarter, blandt andet et skud på stolpen. 1-1 ved pausen, men allerede her burde Mønsted have ført med et par mål.

De kom til gengæld efter pausen, hvor MIF var totalt dominerende. Allerede efter et par minutter slikkede bolden overliggeren efter flere kontraer i feltet. Efter a. 10 min. kom så målet til 2-1, der for alvor satte gang i hjemmeholdet. Thomas Fjeldsted var listet med frem i feltet og scorede efter en halvklaring af Vinderup-målmanden. Og der gik ikke længe, inden Casper Langhoff med et drømmehug fra en position uden for feltet hamrede bolden op i det ene målhjørne.

Og så kunne Mønsted-spillerne det hele. Flere god opspil bølgede frem mod Vinderup-målet, og efter små 20 min. blev Jacob toft spillet fri med en flot stikning fra lillebror Kasper, og denne gang var "veteranen" sikker.

Herefter blev der scoringspausen, men Vinderup-holdet evnede ikke at komme ind i kampen. De skabte vel ikke en eneste reel målchance - kun da målmand Mike Rasmussen spillede bolden lige ud i fødderne på en modstander. Men trods et tomt mål havnede bolden nærmere ovre i den berømte mødding.

Med 20 min. igen satte Kristian Svendsen punktum efter en god frispilning fra Casper Langhoff, og Mønsted-holdet fik igen mod på tilværelsen efter dukkerten på Liseborg i lørdags. Det var da også en tifllreds træner Ove Jakobsen, vi mødte efter kampen:

- Selvfølgelig er jeg tilfreds. Vi skaber vildt mange chancer og burde have scoret flere mål, men jeg kan ikke være utilfreds med 5 stk. Og så synes jeg, spillerne virkelig forsøgte at spille spillet, selv om banen stadig er noget ujævn, lød det fra Jakobsen.