20.06.2010:
0-0 til Mønsted i Kølvraa
For tredje kamp i træk måtte MIF-erne forlade banen uden at have scoret, men denne gang gav det da et enkelt point.

Karup/Kølvrå 07 - Mønsted IF 0-0 (0-0)

Mønsteds serie 3 mandskab kunne lørdag eftermiddag drage hjem fra Kølvrå med ét point i bagagen og dermed en vished om, at der også efter sommerferien bliver spillet serie 3 fodbold på Mønsted Stadion. Cifrene antyder en trist og kedelig fodboldkamp. Dette var dog ikke tilfældet. Det var en lidt rodet kamp med intensitet og masser af chancer, men hvor det gode spil aldrig kom i højsædet.

KK07 kom bedst ud til 1. halvleg. Pga. en indstillingsmæssig sløj start fra udeholdet og en kraftig medvind til KK07 havde Mønsted lidt svært ved at modstå presset, som hjemmeholdet fik lagt. Men cirka halvvejs i halvlegen fik Mønsted bedre fat, og resten af halvlegen var en lige affære med tilbud i begge ender, dog uden scoring.

I 2. halvleg var det så MIF der fik vinden i ryggen, hvilket bevirkede et overtag gennem hele halvlegen. Spillet blev trykket godt op på KK07's banehalvdel, og der kom også en del rigtig store tilbud ud af det. Den største kom efter ca. 65 minutters spil. Med en flot dyb stikning, bliver Jacob Toft spillet fri i feltet, han udnytter sikkert chancen, men..... som den eneste på et velbesøgt Kølvrå Stadion havde kampens, i 2. halvleg langtfra imponerende, dommer Per Asp set Jacob i offsideposition. En kendelse selv hjemmeholdet var hovedrystende overfor. Men tiden gik, og trods fortsatte muligheder i begge ender endte det hele som det startede, 0-0.

En kamp hvor man i den grad må sige, at holdet havde mulighederne for bryde den lille scoringskrise som har indsneget sig. Men manglende skarphed/held samt en dommerfejl bevirkede, at også denne kamp endte uden scoring til de røde. Efter kampen blev Kenneth Davidsen kåret til kampens MIF"er.

Mønsteds sidste kamp i dette forår bliver spillet på Feldborg Stadion Tirsdag d. 22/6 kl. 19.00.