Nyheder

17.10.2010:
Ravnsbjerg har fortsat maksimumpoint
Og det må efterhånden siges at være usædvanligt efter 11 kampe. Sejr nr. 11 kom lørdag i Feldborg, der blev slået 3-0 på eget græs. Og der var lagt op til fest af de grønne denne lørdag, hvor der var arrangeret bustur fra Ravnstrup for de tro støtter:

- Ja, jeg vil på holdet vegne gerne sige tak for opbakning med en fyldt bus til Feldborg, og vore tilhængere var med til at sætte stemning med både tudehorn og et par romerlys, fortæller træner Per Eriksen

Der var nu ikke meget fest over de grønnes indsats i 1. halvleg, der ellers i tidligere kampe har været det tidspunkt, hvor kampene blev afgjort for at geare lidt ned efter pausen. Det skete så ikke denne gang, selv om to kæmpechancer, der burde have givet mål Feldborg/Haderup havde deres tilbud kampen igennem - mest i forbindelse med frispark.

Efter pausen blev tingene så sat på plads. Først efter et kvarter, hvor Jeppe Nielsen fik bolden i mål under noget klumpsil efter hjørnespark. Fem min. senere var Kenneth Bundgaard på pletten efter et vel gennemspillet angreb, og igen fem senere var det brormand Steffen, der eksekverede et straffespark begået mod ham selv.Så var den kamp lukket, og endnu 3 point på kontoen.

- Næste uge ser vi frem til at møde formstærke ØK, hvor vi forhåbentlig kommer til at arbejde for sagen, for det kan godt blive en svær kamp, vurderer Per Eriksen, der fremdeles går efter at slutte turneringen med maksimumpoint.

Herunder holdet, der vandt lørdag i Feldborg + champagnebrus efter kampen (foto: Johnny Krog Hansen, RIF):

Bagerst f.v.: Træner Per Eriksen, Mads Købke, Rune Nørgaard, Søren Stilling, Kenny Børndum Pedersen, Klaus Nørskov, Steffen Bundgaard, Jesper Moeslund Pedersen, Jeppe Nielsen og Niels Andersen.
Forrest f.v.: Jakob Rasmussen, Kenneth Bundgaard,Stefan Koust, Sebastian Murphy, Kim Holst, Jonas Borup, Simon Kjeldgaard og holdleder Vagn.