03.10.2010:
Serie 2 venter
Nu er det svært at bevare pessimismen for reporter Ole Jensen, der med fem kampe igen kan se serie 2 vente, når foråret starter.

Mønsted IF – Ravnsbjerg IF 1-2 (1-0)

Med fem kampe tilbage og et forspring til nummer to og tre på 12 point må det være konklusionen efter dagens kamp på Mønsted Stadion. Ravnsbjerg kunne vel næppe vælge et bedre stadion til at cementere en helt fantastisk efterårssæson med den niende sejr i ligeså mange kampe.

Når man tænker tilbage på situationen i foreningen i februar 2009, hvor seniorafdelingen i Ravnsbjerg stod overfor en lukning, er der tale om en hel surrealistisk udvikling, som blev sat i gang med ansættelsen af Per Eriksen.

Per Eriksen (tv) har efterfølgende løbende formået at få samlet en rigtig stærk trup omkring sig. Senest med tilgangen af Steffen Bundgaard, Niels Andersen og Rune Nørgård (fraværende i dagens kamp) fra VFF i sommeren 2010. Den første halvsæson i serie 4 blev brugt til at konsoliderer sig, medens oprykningen til serie 3 blev helt suverænt kørt igennem i efteråret 2009. Første sæson i serie 3 endte med en fuld tilfredsstillende 4. plads, og siden har holdet ikke kigget sig tilbage og står nu på trinbrættet til serie 2. Såfremt mission skulle lykkes, vil der så i foråret 2011 for femte sæson i klubbens historie skulle spilles serie 2 fodbold i Ravnstrup.

Dagens kamp mod ”oprykningsfavoritterne” fra Mønsted startede godt for Ravnsbjerg, hvor specielt Steffen Bundgård var fremragende. Gang på gang drev han således gæk med Mønsteds højre forsvarsside, den sidste aflevering eller afslutning blev dog for dårlig. Efter 17 minutter slog Mønsted så contra, da et godt gennemspillet angreb endte med en diagonalaflevering dybt i Ravnsbjergs målfelt til Jakob Toft, der med en flot hovedstødspasning fandt ham, de kalder Messi (Kristian Svendsen, red.) midt for mål, der i fri position lidt ufortjent kunne bringe Mønsted foran 1-0. Ravnsbjerg fortsatte dog presset mod Mønsteds mål, og kun godt spil af Mønsteds målmand Jens P. Laursen forhindrede en udligning til Ravnsbjerg i første halvleg.

I anden halvleg forsatte Ravnsbjerg presset mod Mønsteds mål. Det så dog ud til, at det ville lykkes Mønsted at få lukket kampen ned med en 1-0 sejr. Efter cirka en times spil lykkes det dog at få udlignet til 1-1. Efter et flot forarbejde af indskiftede Søren Stilling kunne Niels Andersen med et flot hovedstødsmål således score. Afgørelsen faldt i det 89. minut, hvor Steffen Bundgård ved baglinjen opfangede et indlæg fra Klaus Nørskov og fandt Søren Stilling, der med et flot placeret skud udplacerede Jens P. Laursen.

Da undertegnede (tv) er fraværende til holdets næste to kampe, skal der herfra på forhånd lyde en stor tak til træner Per Eriksen og hele spillertruppen for den flotte indsats i efteråret. En speciel tak til Kim Holst , Simon Kjeldgård, Jeppe Nielsen, Sebastian Murphy og Jakob Rasmussen der alle har været med hele vejen fra de triste tider i bunden af serie 4.