05.09.2010:
Ravnsbjerg - det tilskuerløse tophold
Max. point, mange mål og flot spil kan ikke lokke tilskuere til stadion i Ravnstrup. Lørdag gik de glip af 5 mål og endnu en sejr til hjemmeholdet.

Ravnsbjerg IF – Ørslevkloster IF  5-1 (4-0)

Efter fire sejre i fire kampe og høj solskinsvejr var det med forventninger om, at der ville komme mange tilskuere til Ravnsbjergs hjemmekamp lørdag eftermiddag på Ravnstrup stadion. Men endnu engang var fremmødet særdeles skuffende. De, der blev væk, gik glip af endnu en fin kamp af Ravnsbjerg, der sikkert slog et skuffende svagt hold fra Ørslevkloster. Det er sjældent, at en sejr på 5-1 er for lille, men det var tilfældet denne lørdag, hvor Ravnsbjerg burde havde vundet med mindst det dobbelte.

Allerede efter 12 minutter var Ravnsbjerg foran med 3-0 mod et totalt modløst ØK hold. Først scorede Jacob Rasmussen til 1-0 efter et sologennembrud i højre side. Så lagde en særdeles veloplagt Steffen Bundgaard i venstre side op til Sebastian Murphy og Kenny Brøndum Pedersen, der kunne score til henholdsvis 2-0 og 3-0. Så holdt Ravnsbjerg scoringspause indtil d. 43. minut, hvor Kenny Brøndum Pedersen kunne øge til 4-0 efter et godt oplæg af Jacob Rasmussen. Ørslevkloster var ekstremt ufarlige i første halvleg. Mest målfarlig var de, da det lykkes at score i et af de 7-mandsmål, der stod på sidelinjen. Ravnsbjerg derimod brændte mange chancer og burde have ført med mindst et par mål mere

Mest bemærkelsesværdigt denne lørdag var Ravnsbjergs udskiftning i pausen, hvor Kenneth Bundgård iførte sig målmandstrøjen for at afløse en halvskadet Mads Købke. Anden halvleg blev en gentagelse af første halvleg, dog men den forskel, at chancerne blev endnu flere og større, det samme gjorde afbrænderne desværre også. Så det blev kun til et mål, allerede efter 15 sekunders spil kunne Niels Andersen score,r til

5-0, da han fulgte op på en afslutning fra Sebastian Murphy. 10 minutter før tid fik ØK så helt misvisende reduceret til 1-5 efter et flot skud helt op i krogen.

Fem kampe, 15 point og en målscorer på 22-9, bedre start kan man vist ikke ønske sig. Ravnsbjergs næste to kampe er begge på udebane mod henholdsvis nr. 2 og 3 i kredsen. Første kamp er fredag aften klokken 18.00 ved Nordre Skole mod Nørremarken, medens B 67 venter på Sønæs søndag d. 19. september klokken 15.00.