26.06.2010:
3-2 nederlag i sydbyen og god sommer
Ravnsbjerg sluttede et godkendt forår med at tabe 3-2 på Liseborg til Søndermarken. Her måtte de grønne lige akkurat afgive 3. pladsen til Mønsted, der har en bedre målscore. Ole Jensen ("oil") ønsker med dette indlæg god sommer - tak i lige måde!

Viborg Søndermarken – Ravnsbjerg IF 3-2 (1-1)

Som opvarmning til Hærvejsmarchen og byfesten i Viborg spillede Ravnsbjerg i aftes forårsturneringens sidste kamp på Liseborg mod nedrykningstruede Viborg Søndermarken.

Efter fem minutters spil kom Søndermarken foran med 1-0 ved Lars Nørskov efter oplæg fra Jack Nielsen. Føringen holdt dog kun til det 9. minut, hvor Ravnsbjergs Jesper Moselund sendte et flot langskud af sted. Skuddet prellede af på trekantssammenføjningen, Sebastian Murphy fik fat i riposten og spillede bolden videre til Dan Larsen, der sikkert kunne udligne.

Resten af 1. halvleg blev en intens og spændende affære med bl.a. tre gule kort. To til Søndermarken og et til Ravnsbjergs Søren Stilling. Der blev trods gode chancer til begge hold dog ikke scoret yderligere.

Efter ti minutters spil i 2. halvleg kom Ravnsbjerg foran 2-1. Målet blev til efter et flot kontraangreb, hvor Kenni Brøndum Pedersen spurtede trekvart banelængde og derefter med en flot aflevering spillede Kenneth Bundgaard fri til scoring. Efter godt et kvarter fik Søndermarken udlignet, efter et langt indkast kunne Nick Hansen score. Tre minutter efter kunne Søndermarken så bringe sig foran 3-2, da Jack Nielsen efter en lidt tilfældig chance kunne score kampens sidste mål. Scoringen lugtede dog fælt af offside. Kampens dommer Kelly Kjær stod dog langt fra situationen og valgte fra sin position at godkende målet. Det var i øvrigt ikke den eneste gang, hvor han syntes at være noget langt væk fra spilsituationerne.

Med resultatet reddede Søndermarken med stor sandsynlighed tilværelsen i serie 3, medens Ravnsbjerg lige nøjagtig blev overgået af Mønsted på en lidt dårligere målscore og dermed måtte ”nøjes” med en fuldt ud godkendt 4. plads i comeback sæsonen i serie 3.

Til Per Eriksen og spillerne: Vi glæder os til fortsættelsen og god sommer.