21.03.2010
Så kom der gang i træningskampene
Selv om græsset lader vente på sig, så blev der for alvor spillet træningskampe i denne weekend - blandt andet i Sparkær og Løgstrup. I Sparkær mod Skive Sem. i træningsturneringen, mens Løgstrup og Ravnsbjerg have aftale et internt opgør.

Og i Løgstrup er der nærmest tale om et "ungdomsoprør", idet der er sagt farvel til flere af de kendte rutinerede kræfter. Det er åbenbart vejen frem for DGT, der med et hold, hvor gennemsnitsalderen var 18.8 år forholdsvis sikkert hentede en 3-1 sjr.

Det fortæller en af de yngre rutinerede, Sune Laursen, der så Brian Jensen score efter godt 20 minutter, hvorefter Frederik Mæng udbyggede føringen et kvarter senere til en pauseføring på 2-0.

Den blev brugt til en 4 mands udskiftning, og det betød debut til den blot 16-årige Jonas Hauge, som blot skulle bruge 10 minutter på banen til at score sit første mål som senior. Dermed blev det 3-0 og så var kampen reelt afgjort. 2 minutter senere modtager selv samme Hauge også sit første gule kort i den røde trøje. Løgstrup holdt stand, til der manglede 2 minutter af kampen, hvor Ravnsbjerg lidt heldigt fik pyntet på resultatet.

Alt i alt en rigtig fin start fra det unge hold hvor alderspræsidenten på dagen var Jacob Skals med sine 23 år. Næste uge står den på to kampe mod henholdsvis Thorsø og SVIF. Og så er holdet efterhånden også klar til sæsonstarten Skærtorsdag i Søndermarken.

I Sparkær har man en træningsbane, der stort kan klare alskens slags vejr og hurtigt blive spilbar. Underlaget fejlede da heller ikke noget, da de rød/hvid tog imod nedrykkerne fra Skive Sem. og sendte dem hjem med et nederlag på 2-3. En sejr, der burde være men sikker, men som også kom i hus på et mål, der burde være annulleret for off-side.

Hjemmeholdet med tilbagevendte Bo Pedersen og Nicklas Jakobsen på banen var spilstyrende det meste af kampen mod et ikke ueffent Skive-hold, der ind i mellem var nærgående - især, når Sparkær-defensiven mistede koncentrationen. Nicklas Jakobsen scorede midt i 1. halvleg på et flot hovedstød til 1-0 efter hjørnespark (en øvelse han burde have gentaget efter pausen helt fri foran mål). Og da Nicolaj Pedersen med et flot skud udefra øgede til 2-0, lignede det en rimelig let opgave, men seminariefolkene reducerede kort efter.

Også efter pausen havde Sparkær mest spil og flest chancer, men alligevel blev det 2-2, da en Skive-spiller stod udækket og kunne dirigere bolden i mål med hovedet. Kort efter slap Bo Pedersen fri i venstre side i en klar off-sideposition og serverede bolden foran mål til Nicolaj Pedersen, der havde let ved at score.

En udmærket træningskamp, hvor der blev løbet og kæmpet og ind imellem spillet godt. Desværre kom seri5-holdet ikke i kamp, da Stoholm ikke var i stand til at mønstre et hold.