17.05.2010:
Hattrick af Kim "Bager" Antonsen
Målrig affære, da Skals cementerede førstepladsen med sejr i Nørremarken.

Kampreferat fra REDAKTIONEN’s nye praktikant..

Just som forventet i REDAKTIONEN’ optakt, så var kampbanen i Nørremarken i elendig forfatning. Derfor foregik kampen på helt andre præmisser end forventet. Skals FF sad på kampen de første 10 min, og det var derfor også helt fortjent Bager kunne gøre det 1-0. Dani slog et glimrende indlæg ind i feltet, og ved bagerste stolpe dukkede Bager frem og prikkede bolden ind. Efter målet gik Skals FF ned i tempo, og det udnyttede hjemmeholdet, der kom med flere nærgående forsøg. Heldet tilsmilede dog Skals FF, og efter 45 min kunne dommeren fløjte en halvkedelig første halvleg af.

2. Halvleg blev dog en helt anden affære. Efter 50 min hoppede Bager højere end målmanden, og kunne heade bolden ind. Så troede de mange tilskuere denne fredag aften, at kampen var lukket og Skals FF ”bare” skulle køre sejren hjem, men hjemmeholdet havde en anden ide. 2 min senere lå bolden nemlig i Skals FF’ mål, da Ruben var så uheldig at tabe bolden, så en angriber for Nørremarken let kunne sparke bolden ind. Kampen var åben igen, og 10 min senere kom udligningen så. Hjemmeholdet straffede prompte Skals FF på et hjørnespark og sekunder senere lå bolden bag Ruben. Hvad værre var, Ruben Pedersen kom til skade ved det udlignende mål, og måtte lade sig udskifte med Niklas Møller. På 10 minutter havde Nørremarken hentet Skals FF’ sikre føring. -

3-målsskytten Kim Antonsen. Arkivfoto
Skals FF viste dog høj moral, og der gik ikke mere end 5 minutter før Anders Jørgensen klappede et glimrende indlæg ind i panden på Brian Kristensen, der sikkert gjorde det til 3-2. Og selvom hjemmeholdet bestemt også var med i spillet, så var det Skals FF der endnu engang scorede. Kappen tog et hurtigt frispark, og lagde en præcis aflevering til Bager, der lobbede bolden over NUGF’ målmand. Just som man troede kampen var lukket, så svarede Nørremarken igen, da Niklas tabte en bold og på den efterfølgende ripost kunne der let scores til 3-4. Nørremarken satsede, men føringen varede kun 3-4 minutter, så scorede gæsterne igen. Et hjørnespark endte hos Dani, der resolut sparkede til den, og med et ”lucky punch” sparkede han den ind.

Derefter var det som om Nørremarken ikke havde mere at give af og Skals FF kunne uden besvær køre sejren hjem. Sejren viste sig at være enorm vigtig, idet BT højest overraskende tabte til Bjerringbro If. Dermed er Skals FF 5 point foran nummer 2, endda med en kamp færre, så det dufter lidt af oprykning. ¨

Serie 5 hentede sæsonens fjerde sejr, da Løgstrup blev besejret med 5-3 mandag aften. Resultatet betyder Skals FF stadig er med i oprykningskampen, der forbliver en tæt kamp mellem Højslev Kirkeby, Sdr. (15) Rind/Vinkel If (14) og Skals FF (13).