11.04.2010
Godt nyt fra Sparkærs andethold
Serie 4 åbnede skuffende med et nederlag fredag, men lørdag kom serie 5 på tavlen via 2-2 hjemme mod naboerne fra Mønsted.

De to trænere, Ove Jakobsen og Poul Vistisen betegner begge kampen som en rigtig god og forrygende serie 5 kamp. Mønsted var bedst i starten og førte 1-0 ved pausen og kom da også på 2-0 i starten af 2. halvleg.

Men hjemmeholdet svarede igen og var bedst efter pausen - dog med chancer til begge hold, så kampen godt kunne være endt 4-4 eller måske med en sejr til et af holdene. Men uafgjort betegnes af begge trænere som passende.

Poul Vistisen så Rene Frederiksen reducere til 1-2 på straffespark begået mod Flemming Sørensen midt i halvlegen og Kasper Tougaard udligne 10 min. før tid, efter flere nærgående forsøg.