18.04.2010
Sparkærs serie 5 vinder i Ravnstrup
Sparkærs andethold kan det, som førsteholdet ikke har præsteret endnu - nemlig vinde. Inden holdtilmeldingen skulle af sted i marts blev det overvejet, om holdet skulle meldes til i serie 5 eller serie 6. Det blev serie 5, og de første to kampe har vist, at det tilsyneladende er det rigtige valg.

Efter 2-2 mod Mønsted i den første kamp, tog holdet søndag til Ravnstrup og hentede den første sejr, da hjemmeholdet blev besejret med 2-0.

- Og det var fuldt fortjent i en kamp, hvor vi især i 2. halvleg producerede mange chancer, fortæller træner Poul Vistisen, der leverede en solid forsvarsindsats sammen med Bjarne Have - et ret så rutineret par.

Ravnsbjerg havde ellers teten i starten af kampen, men blev aldrig for alvor farlige - deres bedste tilbud kom efter pausen, da træner Per Eriksen fik en friløber, som han godt nok fik lobbet over målmand Lars Kviesgaard, men til Sparkærs held også over mål.

Nicolaj Pedersen - der var Sparkærs bedste på dagen - scorede til 1-0 efter en halv time, og et kvarter efter pausen gjorde Kasper Tovgaard det til slutresultatet.