26.09.2010:
Sparkær alene i spidsen
Efter et par resultatmæssigt sløje kampe er Sparkær tilbage på vinderkurs, og vandt i eftermiddag sikkert 5-2 i Højslev over Stationsbyen. Sikkert skal forstå ciffermæssigt, for kampen var faktisk mere tæt, end resultatet afslører. Det var en spillemæssig lige kamp, hvor Sparkær denne gang havde fundet effektiviteten frem af posen.

Det gjorde sig udslag allerede efter fire minutter, da Christoffer Sørensen fyrede kanonen af fra kanten af feltet - et godt skud som målmanden ikke kunne holde. Midt i halvlegen øgede Bo Pedersen så til 2-0, men Mikkel Klausen (tidligere Stoholm) bragte fornyet spænding fem min. senere. Den stilling holdt igen kun fem min., da Bo Pedersen blev fældet af Højslev-anfører John Pedersen, og dommer Bent Christensen pegede uden tøven på pletten. Blot 30 sek. før appellerede Højslev-siden voldsomt for et straffespark i den anden ende, da bolden ramte Poul Vistisen på hånden helt inde ved kroppen.

Bo Pedersen scorede for anden gang 3 mål i denne sæson og bragte sig i spidsen på topscorerlisten.

Bjarne Have scorede sikkert til 3-1, og 3 min. før pausen øgede Bo Pedersen til en pausestilling på 4-1. Det var dog ingen sikker føring, for kun et par min. efter pausen reducerede Højslev, og så  blev gæsterne presset godt. Det blev dog aldrig alvorligt, bl.a. grundet et par flotte indgreb af målmand Jimmy Have. Og med en halv time igen cementerede Bo Pedersen med sit tredje mål på et sjældent hovedstød Sparkærs sejr.

- Det var en super god sejr for os med tankerne på de øvrige resultater i weekenden. Alle mand ydede i dag en stor indsats, og jeg bemærkede en flot serie 4-debut af unge Kristian Roesgaard, der afløste karantæneramte Claus Grud. Højslev er et godt spillende hold, og de er farlige for alle hold i puljen, så jeg er meget tilfreds med sejren i dag, fortæller Sparkær-træner Poul Vistisen.

Han har nu endegyldigt lagt nedrykningsspøgelset i skabet, og ser frem mod spændende oprykningskampe i de sidste tre runder. Det er nu ingen hemmelighed, at oprykning er målet, og Sparkær-træneren har allerede haft gang i lommeregneren og fundet ud af, at en sejr over Vinderup på lørdag i Sparkær samtidig med et Vridsted-nederlag i Kirkebyen sender de rød/hvide i serie 3.

Nu skal man jo som bekendt ikke pelse ræven, før dyret er skudt, men første matchbold spilles allerede om en uge.

- Og vi skylder jo vores hjemmepublikum en sejr og en god kamp efter de to mindre gode kampe mod Kirkebyen og Vridsted, siger Poul Vistisen. Kampen spilles kl. 13.30