02.05.2010:
Pinlig indsats af Sparkær-spillerne
Det er meldingen fra træner Poul Vistisen dagen efter 1-3 nederlaget til Kjellerup. Undtagelserne var Martin Bøge og Kristoffer Sørensen. Ellers var det meget skidt efter en opløftende indsats i Stoholm sidste søndag, og det skuffer i den grad Sparkær-træneren.

- Ja, når man går banen og gør lige det modsatte af, hvad vi har aftalt, så skald et gå galt mod et rutineret og klogt Kjellerup-hold, fortæller Poul Vistisen.

To mål med 3 min. mellemrum i midten af 1. halvleg sendte hjemmeholdet bagud 0-2, men Klaus Bøge var ude med et gult kort. Sparkær fik dog lagt et pres i det sidste kvarter, og Kristoffer Sørensen reducerede på hovedstød inden pausen.

I pausen blev der fyret op undr spillerne, men lige lidt hjalp det. I stedet blev det til endnu en Kjellerup-scoring og to frustrationsudvisninger - først gult til Nicklas Jakobsen og siden rødt til Klaus Bøge.

- Med den indsats kan jeg ikke sige noget til Kjellerups sejr, som var fortjent. vi havde vore muligheder, men de havde fleres chancer end os efter pausen, slutter Vistisen.

Serie 5 leverede en OK kamp mod topholdet Kjeldbjerg, men tabte 2-5 efter at have ført 2-1 ved pausen på mål af Nicolai Bak Vad og Kasper Tovgaard. Men kræfterne slap op, og Kjeldbjerg tog en fortjent sejr med vestover.