01.06.2010:
Sparkær udspillede sin rolle i toppen

Med et skuffede 2-2 resultat hjemme mod Stoholm handler det nu for Sparkær om ikke at komme i nedrykningsfare. Ikke at den er umiddelbar, men med tanke på, at serie 4 efter sommerferien skæres kraftigt ned med antal hold, så skal der en del rykke ned fra tredjesidstepladsen. Og der er faktisk kun et enkelt point ned til den plads. Så måske det lige skal til at falde på plads i spillernes hoveder, for der var ikke meget vindermentalitet se i 2. halvleg af aftenens kamp.

Den endte ellers i en retfærdig pointdeling iflg. begge lejre. Der var mange chancer til begge hold, men de to målmand tog godt fra og hindrede flere mål. Stoholm-siden følte sig voldsomt snydt for et straffespark før pausen, men de kom alligevel foran efter et kvarter ved Carsten Jensen. Bjarne Have fik dog udlignet kort før pausen.

Efter pausen var det så som så med de store chancer. Sparkær fik sejren inden for rækkevidde, da Christoffer Sørensen sikkert udnyttede et straffespark dømt mod Carsten Jensen for hånd på bolden. Men ikke engang det kunne få Sparkær-spillerne til at klemme ballerne sammen og forsvare føringen. 5 min før tid fik Stoholm udlignet på et forsvarskoks, da Frederik Hylleberg satsede i stedet for at blive inde i målet, så en Stoholm-spiller kunne lobbe bolden over ham. På målstregen kom Rasmus Schmidt til og skubbede bolden over stregen.

Der var to advarsler til hvert hold. Sparkærs til Bjarne Have og Martin Bøge.