28.08.2010:
Sparkær tog en vanskelig skalp i Vinderup
Sparkær fortsætter de gode takter og sikrede sig sæsonens tredje sejr på en vanskelig udebane i Vinderup. Og som i sidste weekend blev det hele afgjort i de sidste minutter.

Sparkær indledte som de to foregående kampe klart bedst og sad totalt på kampen de første 20-25 minutter, hvor spillet flød, og der blev skabt chancer. Men skarpheden manglede, og holdet var heller ikke heldige i nogle af afslutningerne. I anden halvdel af halvlegen får Vinderup mere fat, uden dog at komme til de afgørende chancer. Dem, der kom, tog tilbagevendte Jimmi Have i målet sig af med gode indgreb.

I pausen fik træner Poul Vistisen igen justeret på tropperne, og Sparkær var igen toneangivende, og Bo Pedersen havde to stopleskud inden for det første kvarter. Igen fik hjemmeholdet mere fat, men midt i halvlegen slog Daniel Brøns så til med en scoring efter flot oplæg fra Anders Busk. Vinderup kom tilbage og fik udlignet 5 min. senere, da der var ubalance i Sparkær-forsvaret, der ellers sammen med midtbanen stod rigtig godt på banen, som det hedder på nudansk.

Så kunne det ligne et tilfredsstillende uafgjort resultat, men Sparkær-spillerne hev sig igen op ved håret og tog initiativ, og med blot to min. igen brød Daniels Brøns igennem, og spillede Christoffer Sørensen fri i feltet. Han var cool, og scorede sikkert til en flot 2-1 sejr.

- Det var igen en rigtig flot kamp af os, og efter de første tre kampe, kan jeg konstatere, at moralen på holdet er bedre end længe set. Vinderup er det fysisk bedste hold, vi har mødt, og det kunne vi også matche, fortalte en meget tilfreds Sparkær-træner over telefonen. Han havde i øvrigt store roser til dommer Jan Palm for hans ledelse af kampen.

Igen fungerede holdarbejdet godt - Christoffer Sørensen tog de fleste stemmer.

Et afbudsramt serie 5-hold tabte med hele 0-7 i Stoholm.