24.08.2010:
Stoholm mistede 1. pladsen til Højslev St.
Lokalopgøret i aften i Højslev endte med en hjemmesejr på 2-0, et fortjent resultat iflg. vores udsendte.

Fodbold - serie 2
Højslev Station - Stoholm IF 2-0 (2-0)

SIF har i den grad fået en kanonstart på efterårets fodboldturnering. Maksimumpoint efter to kampe er ikke hverdagskost i Fjends' gamle hovedstad, så derfor var der virkelig lagt op til et lokalopgør mod Højslev Station, hvor det skulle afgøres, hvilket hold der i øjeblikket er bedst.

Før kampen var favoritværdigheden hos hjemmeholdet. Sidste efterår spillede Stationen i serie 1, og ydermere er mandskabet blev forstærket markant i sommerferien med tre spillere fra Team Spøttrup. Men alligevel håbede stoholmerne på den overraskelse, der kunne sende holdet alene på førstepladsen, men den var aldrig for alvor i nærheden.

Lad det være sagt med det samme - det blev aldrig fjandboernes aften. Spillemæssigt fungerede det simpelthen ikke, og der blev lavet talrige fejl. Hver enkelt spiller gjorde, hvad han kunne, men niveauet var bare ikke højt nok. Kampens to mål faldt i en 1. halvleg, hvor SIF var decideret heldige med kun at være nede med 2-0. Det ærgerlige bestod blot i, at begge mål var rene foræringer. Efter en halv time spillede SIF's Henrik Thøgersen en Højslev-angriber helt fri, og så stod der 1-0. Kort før pausen var den gal igen, da Kian Lykke dummede sig med en for kort tilbagelægning, og så stod der 2-0. Derudover havde værterne flere muligheder, så objektivt set var det heldigt, at Stoholm kun var bagud 2-0 ved pausen.

I de sidste 45 minutter forsøgte udeholdet at presse spillet længere frem på banen. I det 55. minut blev hjemmeholdet ramt af opgørets eneste advarsel, og i de 10 minutter havde SIF de to største muligheder for at komme tilbage i kampen. Først headede Henrik Korup bolden ind til en fri Peter Hansen, men Hansens afslutning gik tæt forbi mål. Kort efter havde Henrik Thøgersen en kvalificeret afslutning, men heller ikke her var der gevinst. I den resterende del var det Højslev, der havde chancerne. SIF-målmand Rasmus Højbjerg var ikke altid lige sikker, men han skal også have ros for gode redninger undervejs, og midtvejs i halvlegen lavede han en ren "Gordon Banks", da en Højslev Station-spiller headede hårdt tæt under mål. Men kampen ebbede stille og roligt ud, og nederlaget kan ikke bortforklares.

Nu gælder det om for SIF'erne at komme på rette spor igen, når holdet allerede fredag aften på hjemmebane skal møde Løgstrup. LGIF'erne er oprykker, og i Fjends Cup udkæmpede de to hold en lige kamp i semifinalen, hvor Stoholm med et mål i sidste minut sikrede sig finalepladsen med en 2-1 sejr. Efter fredagens kamp er der en kamppause på halvanden uge, så det vil lune gevaldigt med tre point - men skal de i hus er det nødvendigt med et højere spillemæssigt niveau.