27.08.2010:
Trængselstider for Løgstrup
Det har været en skidt uge for oprykkerne, der i aften tabte 0-2 i Stoholm, som dermed fastholder en topplacering efter en flot efterårsstart.

Stoholm IF - Løgstrup G&IF 2-0 (2-0)
Målscorere for SIF:
15. minut 1-0 Morten Agerskov
40. minut 2-0 Michael Svenningsen

Efter tirsdagens skuffende indsats i lokalopgøret mod Højslev Station var det et anderledes tændt SIF-hold, der løb på banen til fredagens møde med oprykkerne fra Løgstrup. I den netop afviklede Fjends Cup vandt SIF et særdeles tæt semifinaleopgør mod netop Løgstrup - her scorede SIF'erne sejrsmålet til 2-1 i sidste minut. Denne aften var der ikke så meget slinger i valsen. Stoholm vandt en fortjent 2-0 sejr, og det kunne vel ret beset værre blevet til mere.

I de første 45 minutter var værterne aggressive, og bolden blev jagtet over hele banen. Der var tilløb til et par gode muligheder, men der skulle et perfekt frispark fra Morten Agerskov til at åbne scoringen. Det skete efter cirka et kvarter, og her løftede "Skur" bolden flot over den opstillede mur og op i det venstre hjørne. Herefter virkede det til, at udeholdet kom mere med i kampen, men objektivt set så havde SIF-målmand Rasmus Højbjerg vel ikke en reel redning i samtlige 90 minutter.

Derimod var der gode SIF-chancer, men gode forsøg fra både Peter Hansen og Henrik Thøgersen gav ikke yderligere gevinst på målkontoen. Med godt fem minutter tilbage af 1. halvleg blev den altid farlige angriber Michael Svenningsen sendt på banen, og han skulle bruge nøjagtig et minut til at heade Nicklas Jakobsens hjørnespark i nettet til pausestillingen 2-0.

I de sidste 45 minutter skete der ikke alverden. Hjemmeholdet virkede til at være i kontrol, og selvom Løgstrup til tider spillede pænt, så var det som sagt endog meget svært for gæsterne at komme frem til rigtige chancer. I den anden ende virkede SIF ikke skarpe, så kampen sluttede med de 2-0 til fjandboerne. Der blev undervejs givet tre advarsler. SIF fik en enkelt til Morten Bigum, mens Løgstrup i slutfasen fik to, og dermed sluttede LGIF'erne med blot ni mand på banen.

Dermed har Morten Groths tropper fået en særdeles flot start på efterårets turnering. 9 point efter de første fire kampe er i den grad godkendt, og nu kan holdet holde en velfortjent kamppause på cirka halvanden uge. Først tirsdag den 7. september går det løs igen - her gælder det en kamp på udebane mod Skals.