Nyheder

28.08.2010:
Løgstrup fik stabiliseret, men tabte
Der var klar fremgang fra 1-6 nederlaget tirsdag til Ulbjerg, men DGT endte alligevel med at tabe i Stoholm. Læs her Løgstrup-sidens vurdering af kampen:

"Fredag aften viste vejret sig fra sin pæneste side, da DGT drog Stoholm for at møde byens førstehold. Det blev aldrig den store spillemæssige oplevelse, dertil manglede Løgstrupholdet muligheder frem ad banen.
På dagen var LGIF uden de skadede profiler Kenneth Andersen, Mads Thorsager og Emil Rømer. Afbuddet fra Emil Rømer så ud til at have stor betydning for spillet, og det var nok en af grundene til, at holdet aldrig fik det helt store spillemæssige overtag.

Op til kampen var spillerne blevet enige om, at vaske pletten fra i tirsdags væk. Det betød som udgangspunkt at man skulle tilbage og stå ordentligt på banen. Det lykkedes da også i stor grad gennem hele kampen. Desværre gik der kun et kvarter før Stoholm bragte sig foran 1-0. Et endog meget tyndt frispark på kanten af feltet, blev flot udnyttet, uden chance for Løgstrups vikarierende målmand Tommy Herlufsen.

Herefter kom Løgstrup bedre med, og havde tilløb til nogle ganske udmærkede muligheder. Specielt Brian Jensen der bankede bolden på stolpen, efter et godt spark. Samtidig også en god redning af Stoholms målmand. Så jo Anders Jakobsen, han havde da en redning!! Mere skete der egentlig ikke før det 43. minut, hvor Stoholm kom på 2-0, efter en skidt opdækning i Løgstrups forsvar, ved et hjørnespark.

Pausen blev brugt til at bringe optimismen ind i holdet igen. Løgstrup holdt da også Stoholm stangen i hele anden halvleg, men kom aldrig selv frem til det helt vilde. Den velkendte sidste aflevering manglede, og derfor blev anden halvleg en rodet affære, med meget spil og mange nærkampe.

Indenfor de sidste 10 minutter følte dommeren lige at han manglede opmærksomhed, da han viste Jacob Skals og Steffen Pedersen ud, for to meget tynde frispark. Det hele løb dog ud i sandet og derfor endte kampen 2-0. Et fortjent resultat, men DGT hænger ikke med hovederne. Der var en helt anden indstilling til tingene, i forhold til i tirsdags, og derfor var det en positiv Michael Skals efter kampen. Ingen rosende ord til dommeren, der leverede en decideret skidt kamp, efter min mening.

Søren Pedersen blev dagens mand med 7 stemmer.