30.05.2010:
Stoholm bedst til uafgjort

Trods en hurtigt 2-0 føring efter 20 minutter måtte Stoholm igen indkassere et uafgjort resultat - det femte i sæsonens hidtil ti kampe.

Stoholm IF - Mejrup GU 2-2 (2-1)
Målscorer for SIF:
1-0 ved Patrick Lykke i det 10. minut
2-0 ved Patrick Lykke i det 20. minut-

Stoholm er efterhånden ved at være eksperter i pointdelinger. Således spillede Morten Groths tropper for femte gang ud af ti uafgjort, da holdet lørdag eftermiddag havde besøg af Mejrup. Det var både godt og skidt - SIF førte med 2-0, men efter spillets fordeling i 2. halvleg kunne fjandboerne ikke indvende noget mod resultatet.

SIF fik en glimrende start med to scoringer af topscorer Patrick Lykke inden for de første 20 minutter. I begge tilfælde havde Peter Hansen en stor andel, da han via sin fight fik spillet medangiberen fri til scoring. Dermed var SIF i den grad i teten, og udeholdet virkede til at være i vildrede. Desværre fik SIF-forsvaret ikke spillet bolden ud af farezonen efter en halv time, og så fik Mejrup lidt uretfærdigt reduceret til halvlegsstillingen 2-1.

Efter pausen var det gæsterne, der havde bolden mest, og derfor var det logisk nok, at holdet fik udlignet efter en times spil. SIF'erne virkede trætte, og Mejrup havde blandt andet et skud på underkanten af overliggeren. I det lys var 2-2 godkendt, men alligevel ærgrede SIF'erne sig, for i det 91. minut havde Peter Hansen - der kandiderede kraftigt til at være dagens bedste - et hug på overliggeren, som kunne have givet sejren. Men sådan skulle det ikke være, og det var set over 90 mintter rimeligt nok.

Dermed har SIF ikke vundet i 7 kampe i træk, men da de øvrige bundhold heller ikke henter mange sejre, så holder Morten Groths mandskab sig stadig over nedrykningsstregen. I den kommende weekend skal SIF på en noget nær umulig opgave, når holdet drager til Thy for at møde kredsens ubestridte tophold fra Klitmøller. Samtidig har SIF-spillerne 4 dages Beach Party i benene, så alt andet end et klart nederlag vil være en solid overraskelse. Som tidligere nævnt er SIF ikke tilfreds med, at thyboerne ikke er gået med til en kampændring, da stoholmerne allerede i marts forespurgte om det. Men i følge reglerne kunne SIF kun få kampen flyttet til søndag klokken 11.00, og så er søndag klokken 13.00 trods alt to timer bedre!