02.04.2010
Stoholm fik gode point med hjem fra Thy
De bange anelser med tre afbud før kampen i Nors blev grundigt gjort til skamme. Det skete, da Stoholm var på langfart til Nors og via en 2-0 bragte 3 point med hjem til Fjends.

Og iflg. træner Morten Groth var sejren i orden, selv om gæsterne i de første 20 min. røg ud i et sandt vestjysk stormvejr. Nors, der er nyoprykkere og ikke har tabt en turneringskamp længe, pressede Stoholm i bund i kampens start, og kun solidt spil af forsvaret og målmand Rasmus Højbjerg holdt gæsterne inde i kampen.

Men via hårdt arbejde kom Stoholm bedre med og havde et par nærgående forsøg inden pausen, hvor stillingen dog forblev 0-0. I 2. halvleg sad Stoholm til gengæld på det hele, og havde chancer til mere end de to mål, der afgjorde kampen.

Efter en halv time bragte Patrick Lykke Stoholm foran efter en dyb stikning af Morten Agerskov, og i kampens sidste minut lukkede træneren selv kampen til 2-0 efter opspil fra Henrik Thøgersen.

- Jeg synes, kampen viste, at vi har holdet til serie 2, og med hele 26 mand til træning tirsdag, ser det også fornuftigt ud med de øvrige to hold, slutter en tilfreds Stoholm-træner, der allerede nu inviterer til topkamp på Stoholm Stadion mandag mod Midtthy, som i åbningskampen slog Højslev St. med 3-1