Til gengæld lukrerede Skals på det, og sikrede mede 3-1 sæsonens første sejr.

Skals FF - Stoholm IF 3-1 (3-0)
Målscorer for SIF:
3-1 Steffen Olesen i det 55. minut

Stoholm manglede målfarlige Peter Hansen, der blev skulderskadet mod Løgstrup, og flere andre i kampen mod Skals.

Stoholms mandskab i serie 2 har fået en særdeles god start på efteråret. Efter fire kampe var holdet placeret med hele 9 point, og det kan vise sig guld værd, at starten har været så god. For i øjeblikket er holdet ramt af skader i en sådan grad, at det nok ikke bliver ved med at gå, og på den led kunne der ikke indvendes noget mod tirsdagens nederlag til Skals. Peter Hansen, Henrik Thøgersen, Claus Olesen, Patrick Lykke, Claus Højgaard, Emil Rauff, Rune Christensen, Kian Lykke og Ivan Sinding - 9 spillere der ofte starter inde - var alle væk til denne kamp, og så er SIF's trup ikke stor nok, og reserverne skal altså hentes i serie 5. Men det hjælper ikke at hyle, og heldigvis tager SIF-træner Morten Groth det oftest med et smil, og det kan der også blive brug for i fortsættelsen.

Knap var kampen kommet i gang, før fjandboerne så sig nede med 2-0. Først begik Nicklas Jakobsen et klodset straffespark, og selvom målmand Rasmus Højbjerg var tæt på at redde, så var værterne i front (Henrik Haubro). Efter 10 minutters spil blev det 2-0 på et flot skud af Baghi, der snød Højbjerg i målet, og så var det for alvor op ad bakke. Bedre blev det ikke efter en god halv times spil, da Nicolaj Christensen var for lemfældig med bolden på midtbanen, og den foræring takkede hjemmeholdets Marcelo Cilea for, og halvlegsstillingen på 3-0 var en realitet.

Det skal siges, at en strid vind gjorde forholdene svære for begge hold, og i de første 45 minutter var det Skals, der havde den solide vind i ryggen. Det var så Stoholms tur i 2. halvleg, og det gav lidt mere luft til fjandboerne. Der gik også kun knap 10 minutter, før Steffen Olesen havde reduceret til 3-1, og SIF'erne håbede på et comeback af en anden verden. Men en afgørende drejning i kampen kom aldrig, for skulle det være blevet rigtigt spændende, så havde en 3-2 scoring været nødvendig. Tæt på var blandt andet Morten Agerskov, men afslutningen ramte overliggeren. I slutfasen fik hjemmeholdet en advarsel, og så var der en ny mulighed, men kort efter røg først Morten Groth og dernæst Henrik Korup også ud, og så udeblev et afsluttende pres, og kampen endte 3-1 til Skals. Efter kampen gik fidusen til Steffen Olesen.

Hvordan spillersituationen ser ud i den kommende weekend vides ikke på nuværende tidspunkt. Men svært bliver det i hvert fald, for modstanderen er Ulbjerg, der på det seneste har vundet kampe med tenniscifre. Så SIF kan kun overraske mod rækkens duks, og det må holdet så se, om det kan gøre, når kampen spilles lørdag eftermiddag på Stoholm Stadion.