12.06.2010:
Rasmus Højbjerg holder Stoholm i serie 2
Efter fredagens 3-2 sejr hjemme over Team Spøttrup er Stoholm med 99,9 sikkerhed fortsat i serie 2 efter sommerpausen.

Ud over målmand Rasmus Højbjerg satte et par veteraner afgørende fodtryk i Stoholm-sejren. Peter Hansen indledte scoringerne efter kun 5. min., og efter 20 minutter var stillingen 2-0 på mål af Patrick Lykke. Men den stilling var langt fra udtryk for Stoholm-dominans i 1. halvleg.

Arkivfoto:
Rasmus Højbjerg

- Nej, vores forsvar var i den grad på hælene, og præsterede vel sæsonens dårligste indsats, men heldigvis havde vi i Rasmus Højbjerg i målet, og han blev da også præmieret med alle stemmerne efter kampen, fortæller træner Morten Groth dagen derpå.

Højbjerg leverede sæsonens bedste og afværgede bl.a. 3 friløbere til gæsterne før pausen. Og så hører det lige med, at han måtte udenfor i 10 min., da han han tog bolden uden for feltet. I den periode scorede Stoholm til 2-0, så man kan vist roligt sige, at det gik Stoholms vej i 1. halvleg. Offensivt spillede Stoholm en udmærket kamp og skabte flere chancer, men det gjorde gæsterne altså også.

Team Spøttrup fik reduceret 10 minutter ind i 2. halvleg. På det tidspunkt var det her på fjendscup.dk varslede comeback til Michael "Pumba" Svenningsen allerede en realitet, og inden gæsternes reducering havde Pumba en gylden mulighed for at bringe Stoholm på 3-0.

Men målræven svigtede ikke, og han bragte senere Stoholm på 3-1 - en scoring der viste sig at blive afgørende. Team Spøttrup reducerede til slutresultatet i det 89. minut.

Hermed skulle Stoholm være sikret endnu en sæson i serie. I yderste teori kan Team Spøttrup dog nå op, hvis de vinder de to sidste kampe mod Måbjerg og Højslev St., samtidig med at Stoholm taber de to sidste kampe mod de samme to hold, blot i omvendte rækkefølge. Team Spøttrup er nemlig bedst indbyrdes, hvis de to hold slutter med samme pointtal.

- Det var en spændende kamp, som godt kunne være endt uafgjort, uden at vi kunne sige noget til det. Og et flot comeback til "Pumba", der hele hele tiden har været klar i kulissen, hvis der blev behov, og det synes jeg, vi havde efter nogle kampe, hvor vi har haft problemer med at score, slutter Groth.