Nyheder

24.05.2010:
Vridsteds livline brast mod KK07
Med et 1-5 nederlag her 2. pinsedag hjemme mod mod KK07 brast de sidste forhåbninger nok om redning i serie 3 for Vridsted.

Det hele startede også skidt for fjandboerne, da målmand Jens Søndergaard tidligt i kampen spillede bolden lige ud i fødderne på en KK07 spiller, der kunne score til 1-0. Vridsted fik godt nok udlignet ved Jan Jensen efter godt et kvarter, men et gult kort til Mads Kibsgaard udnyttede gæsterne til en pausestilling på 3-1. Da der var gået 8 min. af 2. halvleg, stod det 5-1, og så var der ikke mere at spille om i den kamp.

- Vi er ikke bedre, end tabellen viser, og nu skal vi have de sidste kampe overstået. Så må vi ned i serie 4 igen og få lidt selvtillid tilbage i holdet, lød det ærligt fra træner Lars Lunne efter kampen.

Til gengæld betød resultatet, at Karup-holdet, der er nyoprykket som Vridsted, er med i det spændende nedrykningsspil i puljen. Holdet er a point med Søndermarken og kun 6 efter Mønsted på 3. pladsen med 5 kampe tilbage.