Nyheder

12.06.2010:
Kudahl-tvillinger bag Vridsted-point
Trods en håbløs placering og nedrykningen afgjort har Vridsted-spillerne ikke lagt sig ned, og fredag blev det til et point mod Viborg Sdrm. Og tvillinge-brødrene Rasmus og Troels Kudahl havde fødder med i alle scoringer.

Efter den halve time bragte Henrik Lynderup Vridsted foran efter oplæg fra Rasmus Kudahl. Søndermarken fik udlignet to min. før pausen, men allerede 5 min. ind i 2. halvleg slog brødrene Kudahl til, da Troels lavede oplægget til Rasmus, der igen bragte Vridsted i front.

Det holdt dog ikke længe, og i det 62. min. udlignede gæsterne og med 7 min. igen blev det 3-2, og det lignede et nyt Vridsted-nederlag. Men et minut før tid var det så Troels Kudahl (t.v.), der sendte det udlignende mål ind på hovedstød efter oplæg fra Lars Boe Kristoffersen.

Et passende resultat af en kamp, hvor begge hold havde chancer til flere mål.

- Jeg er godt tilfreds med vores indsats, og det var dejligt igen at få point - det trængte vi til. Og så var det da sjovt at drille Søndermarken lidt, lød det fra Vridsted-træner Lars Lunne på mobiltelefonen fra Esbjerg dagen derpå.