1990
Billeder


1990 var et godt år for de lokale. Både Mønsted, Kjeldbjerg og Sparkær var med i de afsluttende kampe. Det blev året, da Mønsted for første gang kom til tops. Siden er det blevet til yderlige 4 titler. Højslev St. måtte for 3. år i træk se sig slået i finalen. Og det havde en vis Tonny Harritz sin store andel i, idet han scorede hele 4 mål i 5-1 sejren. Det sidste blev sat ind af Niels Erik Kristensen, mens Rene Davidsen pyntede for Højslev St. 

__________________________________________________

Mønsteds vinderhold i 1990. Bagerst f.v.: Allan Ølgaard, Arne Bach (træner), Kim Madsen, Kurt Broch, Peter Jensen, Hans Jensen, Niels Kastrup, Børge Pedersen (holdleder). Forrest f.v.: Tonny Harritz, Claus Hedegaard, Frank "Kingo" Mikkelsen, Per Jensen, Flemming "Pyro" Jensen, Niels Erik Kristensen, Ove Jakobsen og Ole Pedersen.

_____________________

Mønsteds anfører Peter Jensen i pokalhumør i omklædningsrummet efter finalesejren.

Årets topscorer blev Per Alexandersen fra Kjeldbjerg med 6 mål. Han modtager her en statuette af Mogens Frederiksen

_________________________

Kjeldbjerg havde i 1990 et godt hold, der dengang havde serie 3 status. Træner var Poul Kjeldbjerg og målmand var Per "Smør" Jensen, der senere gjorde karriere i Skive IK, både som spiller og senere som sportslig leder i eliteafdelingen.

_____________________________

Fra kampen om 3. pladsen, som Kjeldbjerg vandt med 5-1 over Sparkær. Det er målmand Per Jensen, der dykker ned i fødderne på Jimmi Kristensen. Bagved ses Ivan Madsen, der  døde pludseligt for få år siden i en alt for ung alder.

1990 var året, da pigerne også var på banen i Fjends Cup. Der blev arrangeret en lille turnering med deltagelse af Højslev St., Søndermarken, Ravnsbjerg og Sparkær. Højslev St. (billedet) vandt foran Søndermarken, Ravnsbjerg og Sparkær. Træner for Højslev er "Fuzzy".

Tilbage