Ærgerligt nederlag til Ravnsbjerg/Løgstrup

Ravnsbjerg/Løgstrup havde fredag aften næsten topholdet fra Ørslevkloster nede i sækken, da de på Seier Park i Løgstrup førte med 2-0 indtil 20 minutter før tid. Men 2-0 er som sagt en farlig føring, og det hele endte med ØK-sejr på 3-2.

• Det var godt nok ærgerligt, for vi spillede en rigtig flot 1. halvleg, hvor man ikke kun se, at det var top og bund, der mødtes, fortæller R/L-træner Jeppe Agger dagen derpå.

Han så Oliver Nøddebo Petersen bringe hjemmeholdet foran efter 14 minutter , og Asger Agger øgede til 2-0 efter en halv time. Men ØK er ikke tophold uden grund og havde vel den medgang, der skulle til, for at vende kampen.

Med 20 minutter igen begyndte topscorer Rune Skovgård at røre på sig og reducerede til 2-1 på en løs chance, og med 11 minutter igen omsatte han et straffespark til 2-2. Sejrsmålet faldt med et par minutter igen og var iflg. Jeppe Agger “et lusket” mål.

• Den var lidt svær at sluge, selv om ØK pressede os i 2. halvleg. Det var en mandfolkeindsat at vores spillere, og spillemæssigt har vi vist fremgang i de seneste kampe. Så selv om det ser lidt håbløst ud placeringsmæssigt lige nu, så bliver vi ved med spille vores chance, slutter Jeppe Agger.